Автор
Христина Кирилова

Какво се случва: Алекс Богданска крие Даниел в Тайланд? (снимки)

Алекс Богданска и Даниел Петканов отново разбуниха духовете и накараха последователите си в мрежата да се чудят какво се случва. Двамата бивши съпрузи са отлетели заедно на почивка в Тайланд, но влагат много старание да не публикуват нито един общ кадър. И въпреки това, повече от очевидно е, че са заминали заедно, а с тях е и синът им Габриел.

Богданска дава заявки, че се случва нещо наистина вълнуващо за нея в личен план, тъй като към красивите кадри, е написала следната, доста загадъчна, изповед:

{"data":{"content":"\u003Ciframe allow=\"autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share\" allowfullscreen=\"true\" frameborder=\"0\" height=\"498\" scrolling=\"no\" src=\"https:\/\/www.facebook.com\/plugins\/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fphoto.php%3Ffbid%3D3313254415582854%26set%3Da.1391350504439931%26type%3D3&show_text=false&width=500\" style=\"border:none;overflow:hidden\" width=\"500\"\u003E\u003C\/iframe\u003E","embed_type":"other"},"type":"embed"}

"Това пътуване е като глътка свеж въздух ЗА мен, за да си почина ОТ МЕН самата!
Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам! (истинското предизвикателство в моя живот)
Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта… ето ни СЕГА! Тук и сега…. както е модерно да се казва."

И докато Алекс го е ударила на почивка, Даниел неуморно инфлуенсърства, използвайки красивите гледки около себе си. И много внимава Богданска да не попадне в някой от кадрите, които споделя на стори.

Богданска не пропуска и да покаже как синът им Габриел се забавлява на плажа, а защо е решила да почива с бившия, който според признанията ѝ я наранил жестоко с решението си двамата да се разведат, все още не е известно. А дали не са се събрали? Може би скоро ще разберем.

Четете още: Златка Райкова по бански в Дубай: В напреднала бременност, но в топ форма (снимки)