Автор
Христина Кирилова

Задмина всичките си колежки: Галена отказа бакшишите

Известно е, че изпълнителите, особено тези от попфолк средите, често получават щедри бакшиши от почитателите си, когато са на участие в нощен клуб или ресторант. Макар и хонорарите им да не са никак скромни, известно е, че става дума за 4, а в някои случаи и 5-цифрени суми, те не отказват банкнотите, които феновете им подават за поръчан поздрав или просто за изпълнили конкретно музикално желание.

View post on Instagram
 

Затова не е странно, ако видите Софи Маринова, Анелия, Преслава или която и да е друга от оборотните в чалгата да държи освен микрофона и по няколко щедри банкноти в ръка. Бакшишите варират от 50-100 лв., като не са и малко случаите, в които стигат до хилядарка-две в зависимост от възможностите на почитателите.

Е, Галена реши да вдигне нивото и да покаже, че е истинска звезда, като твърдо отказа бакшишите и не приема нито лев от феновете си. Все пак, тя усилено гради имидж на номер 1 попфолк дива, а донякъде фактът, че всеки може да ѝ даде банкнота, която тя с охота да вземе, не отговаря съвсем на идеята за този образ. В средите се коментира, че певицата е надраснала периода, в който е приемала бакшишите и наскоро го доказала, като отказала да приеме няколко стотин лева на участие от фен, който останал крайно изненадан от реакцията ѝ, пише Hotnews.

Четете още: Какво се случва: Алекс Богданска крие Даниел в Тайланд? (снимки)