Автор
Весела Георгиева

Татяна изплаши последователите си с тази снимка

Певицата Татяна е един от участниците в новия сезон на риалити формата "Сървайвър". А първата снимка, с която от телевизията анонсираха влизането й в шоуто буквално изплаши почитателите на предаването.

Дали заради лошия фотошоп или заради интервенциите, които фолкаджийката си е направила, тя изглежда доста интересно...

View post on Instagram
 

Лицето на Татяна стои някак неестествено върху врата й, явно е направен опит да бъде изрязана двойната брадичка, пише Hotnews.bg. Но това не е единственият гаф в снимката. Певицата изглежда наистина странно - като пластмасова кукла с огромните устни, леко опънати очи и нито една бръчка.

View post on Instagram
 

Татяна е на 44 години. Преди около година тя стартира свой бизнес със специални продукти, влияещи на либидото. По този повод тогава Татяна сподели: "Вече 13 години здравословният начин на живот е мотото, с което се събуждам всеки ден! Спортувам активно няколко пъти седмично, но основен фактор за моята визия е какво приема тялото ми. Хранителният режим е много важен за моето тяло, кожа и лице."

След тази снимка за "Сървайвър" обаче феновете започват да се чудят дали пайнерката наистина залага само на здравословен режим и спорт или се е поувлякла в ретуша.