Автор
Весела Георгиева

Тайната на един модел: Ето как можете да отслабнете само със... секс

Бивша манекенка от Великобритания реши да сподели със своите последователи как е успяла да влезе във форма. Без диети и без досадно потене във фитнеса.

Всичко е много лесно, твърди 41-годината Карла Белучи, бпише „Дейли стар”. Карла родила 4 деца и качила килограми. Разбира се, се се чувствала добре. Все пак е била модел и е свикнала да има перфектни мерки.

View post on Instagram
 

„Все още се чувствах секси, заради моя мъж, но дълбоко в себе си не бях щастлива“, казва тя. И естествено започнала да спортува и да внимава какво хапва. И още нещо - да прави по-често секс. И открила разковничето. А то не се крие в залата или в чинията...

„Всички тези майки, които харчат хиляди за абонаменти, трябва да искат възстановяване на сумата. Наистина не го разбирам. Просто правете секс два пъти на ден и това ще има страхотен ефект върху фигурата ви“, убедена е Белучи.

View post on Instagram
 

„В графика ми винаги има време за секс. Дъщеря ми Блу си ляга рано и след това прекарвам време с моя човек“, обясни тя. И съветва дамите да следят количеството храна, която хапват, и да развиват вътрешна дисциплина, пише още БГНЕС.

„Спрете да седите и да клюкарствате за красавиците с приятелите си, спрете да ги шпионирате в социалните медии и бъдете щастливи“, добавя тя.