Автор
Христина Кирилова

Тони Стораро знае как да глези децата си: Няма да повярвате в какъв лукс живее Емрах (снимки)

По всичко личи, че Тони Стораро обича синовете си и е готов да им осигури максимално луксозен начин на живот. И докато Фики вече е успял да излезе от сянката на легендарния си баща и дори е създал семейство с две деца, брат му Емрах все още е в началото на кариерата си, но определено живее също толкова охолно, колкото и добре познатите ни попфолк звезди.

По-младият наследник на Тони Стораро вече живее в самостоятелно жилище, което е обзаведено само с дизайнерски мебели, закупени извън България. За интериора се е погрижил известен турски дизайнер, който е известен в цял свят, но не желае да му бъде споменавано името, тъй като работи само с отбрани хора. Причината Емрах да е един от тях е, че баща му и дизайнерът са приятели.

View post on Instagram
 

Както всеки млад човек, който е щастлив от някоя нова придобивка, младият певец не пропусна да сподели кадри от тузарското си жилище, в което се шири. От снимките забелязваме, че преобладаващите цветове са златно и синьо. Изпълнителят показа и гледката от балкона, която също е много приятна.

Четете още: Диана Димитрова отново хвърли в смут всички: Вижте какво каза за насилника си