Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 30 януари Слънце тригон Марс
На 30 януари Меркурий тригон Уран
На 4 февруари Слънце квадрат Уран
На 5 февруари Венера квадрат Марс
На 5 февруари Пълнолуние в Лъв в 20:30ч


Луната през седмицата се движи през знаците – Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –31 януари (след 12:48ч); 1, 2, 3 (до 15:14ч) февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –30, 31 януари; 1, 2 (до 14:18ч), 3 (след 15:14ч), 4 и 5 февруари


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

30.01. 07:53 - 30.01. 10:36
01.02. 13:59 - 01.02. 22:13
04.02. 08:20 - 04.02. 10:50


Овен
– Запазете спокойствие в общуването и не напрягайте атмосферата. Не се оставяйте гневът и емоциите да ви водят в грешната посока. Бъдете малко по-дискретни. Не се опитвайте да се намесвате в нещата на другите. Сатурн ще засили чувството на отговорност, желание да поемете рисковете на предизвикателствата. Астралното влияние може да ви насърчи да изразите чувствата си към някого, когото обичате. Отворете широко очите и душата си. Доброто е пред вас и стига да искате можете да го видите.

Благоприятни дни – 30, 31.01; 05, 06.02
Бъдете внимателни – 02, 03.02


Телец – Напоследък животът ви бе пълен с възходи и падения. Но скоро ще се отървете от всичко това. Уран се движи вече директно във вашия знак и ще можете по-лесно да управлявате промените, които ви носи в живота ви от известно време. Запазете оптимистичното си отношение както винаги и нещата ще се наредят по-добре. Може да имате много късмет в проекти, които планирате за близко бъдеще. Много динамични ще бъдат и отношенията с хората от близкото обкръжение. Изненадващи срещи, поява на стари познати и пътувания на къси разстояния. Оставете нещата да следват своя естествен ход.

Благоприятни дни –02, 03.02
Бъдете внимателни – 05, 06.02

Близнаци – През седмицата ще се чувствате много амбициозни. На работното място възникват нови възможности и ще имате голямо желание да се възползвате от тях. Вашата креативност ще бъде най-добрият ви актив, за да създавате нови проекти. Трябва да осъзнаете, че за успешното завършване на проектите е необходимо да впечатлите не само началниците си, но и да спечелите подкрепата на колегите си. Внимавайте нетърпението ви да не породи ревност и завист сред тях! Винаги лесно намирате решенията на предизвикателствата, които възникват в живота ви и ги преодолявате.

Благоприятни дни –05, 06.02
Бъдете внимателни – 30, 31.01


Рак
– Седмицата започва с променливи настроения, но и с желание да решите всичко възможно най-бързо. Успявате да възвърнете контрола над емоциите си, можете да общувате и ще успеете да разрешите някои неща, които са останали без отговор. С Юпитер в дома на кариерата ще се радвате на възможности да се утвърдите професионално. Уран носи промени във вашия приятелски кръг, но също така и във вашите проекти и бъдещи планове. Ако са били неочаквани и трудни за управление, оттук нататък ще бъдете много по-подготвени за тях.

Благоприятни дни –30.01
Бъдете внимателни – 02, 03.02Лъв – Може да почувствате безпокойство, което не можете да изразите, или недоволство, въпреки че всичко работи добре за вас. През първата половина на седмицата имате нужда от много спокойствие и отдръпване от ежедневната суматоха. Дните са добри за внимателен анализ на последните събития и събраната информация. Внимавайте с финансите си! Трябва да обърнете внимание на малките разходи, които иначе биха могли да се натрупат в доста големи размери. Ще чуете истинският глас на сърцето си. Насладете се на усещанията и се радвайте на близостта с интимния си партньор. Необвързаните може да срещнат интересен човек, но се препоръчва повече предпазливост.

Благоприятни дни –30, 31.01
Бъдете внимателни – 05, 06.02


Дева – Когато трябва да вземете решение, може да бъдете поставени в позицията да избирате със сърцето или ума си. Това е главоблъсканицата. Вслушайте се в инстинктите си и в крайна сметка ще вземете правилните решения. Някои от вас могат да пропуснат златен шанс поради незаинтересованост. Семейството и близките се нуждаят от вашето внимание. Прекарайте известно време с тях. Добър момент е да правите планове за пътуване. Връзката ви бавно се задушава под тежестта на неизказани неща и неразрешени проблеми.

Благоприятни дни –02, 03.02
Бъдете внимателни – 30, 31.01


Везни – Седмицата е идеална за съсредоточаване върху детайлите от работата ви или върху усърдни задачи, които напоследък може би сте избягвали. Добре би било от време на време да правите оценка на обкръжението си и веднага да се откажете от хората, които ви слагат прът в колелата. През втората половина на седмицата ще се чувствате отлично и с нови сили да се справите с живота и неговите предизвикателства. Обърнете внимание на здравословното състояние и не пренебрегвайте симптомите, ако има такива.

Благоприятни дни – 30, 31.01; 05, 06.02
Бъдете внимателни – 02, 03.02
Скорпион – Квадратурата на Слънцето към вашия знак предизвиква напрегнато настроение, което може да ви дестабилизира. Вашата свръхвъзприемчива страна има проблеми да се справя с шума и суетата на околната среда. Нещата се развиват твърде бързо и имате ясното усещане, че не сте в същия ритъм като останалите. Вместо да се адаптирате, вие се отдавате на песимизъм, липсва ви мотивация и ви е трудно да се включите. При възприемането на това отношение не би било изненадващо, ако отнесете някои критики и забележки.

Благоприятни дни –02, 03.02
Бъдете внимателни – 05, 06.02

Стрелец – Постарайте се да изразходвате творческата си енергия конструктивно. Действайте със собствено темпо: внимателно и понякога взискателно. Повечето от вас ще почувстват духа си по-свободен и окрилен. Това е време, когато любовта, приятелството и парите ще ви накарат да се почувствате по-големи оптимисти. Сексуалният ви магнетизъм ще бъде изключително силен, което ще ви донесе допълнителни дивиденти в интимен план. Няма повече да стоите затворени в пашкула си, защото партито започва.

Благоприятни дни –05, 06.02
Бъдете внимателни – 30, 31.01Козирог – През първата част на седмицата ви очакват много и дребни неща за вършене в работата. Колегиалните отношения са обтегнати, има риск от избухване на дълготрайни конфликти. Здравето е уязвимо, затова бъдете предпазливи и редувайте работа с почивка. Ако имате намерение да пътувате, планирайте внимателно предварително всичко до най-малката подробност. Посветете се и на любовта. Звездите са подготвили почвата за това. Опитайте се да привлечете нови хора около себе си и насочете погледа си към нови хоризонти. Венера ще ви поднесе своите подаръци. Усмихвайте се по-често.

Благоприятни дни –30.01
Бъдете внимателни – 02, 03.02


Водолей – Предстои много енергична седмица. Финансовата част от живота привлича вниманието ви още в първите дни. Много от вас ще установят, че забравена от дълго време мечта е на път да се осъществи. Направете всичко, което зависи от вас, за да може да я реализирате. Ще бъдете неустоими и лесно ще се поддавате на изкушението да упражните силата си на съблазняване. Не пропускайте тези страхотни възможности и се насладете на простите удоволствия на живота без усложнения. Има вероятност да срещнете някой, който ще окаже важно влияние в бъдещето, макар да не сте наясно с това в момента.

Благоприятни дни – 30, 31.01
Бъдете внимателни – 05, 06.02


Риби – Седмица, в която ще се чувствате по-сериозни, по-трезво мислещи и обременени от отговорностите, които сте поели. Ще можете да осъществите някои тайни желания и блянове. Не се опитвайте да правите други хора съучастници на мечтите ви. Добре е да ги запазите засега само за себе си. Здравето ви е уязвимо, така че може да ви е трудно да се занимавате с действия, които изискват твърде много физически или умствени усилия. През уикенда ще се почувствате добре, ще възвърнете жаждата си за живот. Венера във вашия знак ще ви направи особено привлекателни. Можете да прекарате романтични моменти и да се почувствате по-жизнени от всякога.

Благоприятни дни – 02, 03.02
Бъдете внимателни – 30, 31.01