Автор
Мира Маринова

Февруарски тароскоп за зодия Скорпион

Влизате в новия месец с голяма доза горчивина от работното място. Ситуацията там е напрегната. Може да е конфликт с други хора, прекалено много стрес, непочтена конкуренция или непосилни ангажименти. Което и да е, ви кара да се чувствате безпомощни и обезверени. Внимавайте, защото такива ситуации предразполагат към импулсивно и емоционално взимане на решения. Това рядко води до хубав развой на събитията.

В отношенията с близък до вас човек едната или двете страни действат по начин, накърняващ достойнството на другия. Това ще повлияе силно на самочувствието ви и може да доведе до сериозни последствия.

@woman.bg Скорпиони, отделете време за семейството си ‍‍‍ #taroskop #тароскоп #scorpio #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

Заредени сте с много силна майчина енергия през февруари. Съсредоточете се върху създаването на спокоен и балансиран живот. Отделете време за по-здравословна диета и малко упражнения, за да си върнете желаната фигура. Намерете време за внимание и грижа за себе си и любимите хора. Постарайте се да изградите един по-добър дом за семейството и близките ви. Ако положите необходимите усилия, ви очаква просперитет и финансова сигурност.

Отървете се от ненужния скептицизъм и черногледство. Много скоро всичко ще се нареди по най-добрия за вас начин.