Този февруари ще бъдете много колебливи. Изпитвате затруднение да взимате решения дори за най-дребните неща, като например какво да вечеряте. Информирайте се добре и бъдете по-категорични. Започнете от най-повърхностните дилеми и развивайте своята увереност. В противен случай рискувате тази ваша пасивност да се прояви и за по-сериозни проблеми и в живота ви да възцари хаос. Вие сте мил и добронамерен човек, което понякога ви прави наивни и другите се възползват от това. Следвайте ума, а не сърцето си. Бъдете безпристрастни в решенията си и разчитайте на вашата интелигентност, опита ви и фактите, разбира се.

Чувствате се като в затвор от ситуация, която изглежда извън контрол. Имате много повече влияние върху нея, отколкото си мислите.

Постарайте се да избягвате конфликти този месец.

Гледате през много материална призма на живота си и пренебрегвате значително по-важни неща. Намерете баланса между материалното и духовното. Преразгледайте зависимостите и привързаностите си и помислете добре дали не ви пречат да се насладите пълноценно на живота си.

Имате състезателен дух, искате винаги да побеждавате и да печелите на всяка цена. Просто сте изключително амбициозни, не го приемайте за лоша черта. Напротив, използвайте това си качество по най-добрия начин и ще постигате много успехи.

Февруари е много плодороден месец за вас както в прекия, така и в преносния смисъл. Чудесен месец за планиране на бременност или раждане на нови творчески идеи. Сега е моментът да помислите за брак, или да отделите ценно време за семейството си.