Постарайте се този месец да не гледате повърхностно, а да разсъждавате повече и да търсите по-дълбок смисъл. Нещата невинаги са такива, каквито изглеждат и монетата има две страни.

Намирате се в период на задънена улица. Насъбрало ви се е много и това ви прави претоварени, объркани и изнервени. Дори да си мислите, че обстоятелствата са извън ваш контрол, не се тревожете. Вместо това се опитайте да обуздаете темперамента си. Имате навика да ставате агресивни или нечестни когато нещата не стават така, както искате. Поемете дълбоко въздух и се успокойте! Преспете и премислете добре проблемите, утрото винаги е по-мъдро от вечерта. Прибързани и импулсивни ваши решения могат да доведат до липса на хармония и баланс. Ситуациите в живота ви ще се променят много бързо и голяма част от тези обрати ще са за добро.

Този месец може да имате травмиращи сънища и кошмари. Обърнете внимание на подсъзнанието си. Тези неща сигнализират потискане на страхове от детството и негативност, която търси начини да избие и може да се насочи към близките ви. Отказвате да видите проблема и отричате съществуването му. Не пренебрегвайте ситуацията! Трябва да намерите начин да освободите тази разрушителна енергия, като например в разговори с приятели, спорт или консултация с терапевт. Без да се изправим пред тъмнината, никога няма да намерим пътя към светлината.

Правите си планове за сметка на други хора. Бъдете предпазливи! Харчите безразсъдно парите си. Финансовата ви сигурност е на път да се влоши.