Автор
Антония Дамянова

Те са под закрилата на тайнствени сили: Трите зодии, от които се е страхувала дори и Ванга

Да влезе в мислите на хората, родени под тези знаци на зодиака, е било трудно дори за самата Ванга. Тя е говорела за специалната енергия, които представителите на тези три зодии притежават, и по възможност се е опитвала да не общува с тях, пише руският сайт Wdau.ru.

Мнозина мечтаели да се запознаят отблизо с най-известната сляпа пророчица на света през миналия век, но не с всички тя искала да се среща и разговаря... Нито статусът на кандидата, нито парите му можели да повлияят на петричката врачка, ако тя откажела срещата. Сред онези, които били прогонвани от нея още на входа, преобладавали представители на три знака от зодиака. Ванга ги смятала за опасни.

Пророчицата вярвала, че хората, родени под тези звезди, имат специална енергия - смесица от сила, късмет, но някои от тях допускат по-лесно до себе си тъмната сила.

Скорпион

Ванга избягвала да контактува с хора от зодия Скорпион, тъй като по думите ѝ те били "под закрилата на висшите сили". Когато все пак ѝ се налагало по една или друга причина да комуникира с тях, след това ѝ трябвало много време, за да се съвземе, оставала сама и искала да си почива. За не било трудно да разчита мислите на Скорпиона, както и да се узнава съдбата им. Сякаш нещо пречело на Ванга да влезе в главата на тези хора или да види миналото и бъдещето им.

Тя свързвала това и с факта, че самите Скорпиони са в състояние почти да хипнотизират околните. Според нея много хора попадали с лекота под властта на Скорпиона, те дори не усещали как ненадейно започват да харесват човек от тази зодия, да следват всяко негово желание и намерение.

Скорпионите са решителни, готови на подвизи в името на целта си. Те са кариеристи и са в състояние да заемат ръководни позиции дори в младостта си. Това е една от малкото зодии, пълни с противоречия, сякаш в един човек има много други. Хитростта и интелигентността позволяват на Скорпионите да бъдат отлични манипулатори, невъзможно е да спечелите в спор с тях, противникът им винаги ще бъде губещият. Те са харизматични и егоистични, умело използват слабостите на другите за собствените си цели.

Риби

Този знак се отличава с подозрителен късмет и способност да предвижда бъдещето. Сред Рибите има много хора с необичайни способности: те винаги спират крачка пред неприятностите, усещат добре измамата и предателството, сякаш знаят как да постъпят правилно. Ванга е избягвала хората от този знак поради тяхната мощна енергия, освен това била сигурна, че Рибите нямат нужда от помощ, те сами могат да решат съдбата си и да предвиждат бъдещето, смятала тя.

За разлика от Скорпионите, Рибите привличат другите не с хипнотичната си харизма, те са по-скоро психолози. Лесно разчитат настроенията, съветите им се оценяват от приятели и роднини. Рибите не искат да изпъкват и да бъдат център на вниманието в компанията на приятели или в семейния кръг, винаги се държат с другите като към равни.

Но ако внезапно се появи враг сред хората от този знак, тогава е трудно да си представите по-лош враг от Риби. Те са способни на измама, интриги, ще насочат всичките си връзки и сили към противника и тогава горко на този, който се е осмелил да се озове във вражеската линия срещу зодия Риби.

Лъв

Ванга се опитвала да стои далеч и от представителите на зодия Лъв по същите причини, както от Скорпионите и Рибите. Сред Лъвовете, по думите ѝ, има много хора с екстрасензорни способности, те са трудни за разчитане. Но за разлика от другите два знака, този има мощна сила, която не всички Лъвове могат да контролират. Тяхната енергия е като хаос. Загубата на контрол може да превърне мълниеносно положителните черти на Лъва в отрицателни.

Лъвовете са силни, напористи, но ако нещо не се получава както трябва, те са готови да унищожат всичко до основи. Те са харизматични, но много обидчиви - една лоша шега и Лъвът ще свали цял поток от негативизъм върху човек. Думите с отрицателна енергия, изречени от хората от този знак, могат да станат пророчески. Лъвовете могат да успеят в бизнеса, политиката, изкуството, но само ако имат специален човек до себе си, който да насочи силата им в правилната посока. Тогава Лъвовете биха постигнали изключителен духовен растеж и прозрения за видимия и невидимия свят около тях. В противен случай Лъв, който сам управлява ресурсите си, би могъл да загуби всичко: да похарчи всички пари за глупости, да направи лоша сделка, да се свърже с опасни хора.

Зодиите, обречени на успех според Ванга

Ванга вярвала, че Везни, Овен и Водолей също притежават уникални способности - на тях врачката им приписвала високи екстрасензорни и комуникативни способности и вярвала, че те са буквално обречени на успех.

Четете още: Внимавайте: Тези 4 зодии са в опасност през 2023-та