Автор
Христина Кирилова

Феновете на Кобрата за новата му жена: Това е най-красивата българка

Коя е мистериозната дама, завладяла сърцето на Кобрата след скандалната му раздяла с Андреа? Коя е жената, която го е дарила с дете? Името на любимата на боксьора той все още запазва в тайна, но явно въпреки това, отношенията им са сериозни и спортистът е открил голямата си любов.

Припомняме ви, че в края на миналата година Пулев сподели публично в интервю пред Николаос Цитиридис, че до себе си има жена и двамата вече са родители на момиченце, което кръстили Христина.

View post on Instagram
 

Още тогава той беше категоричен, че няма да споделя подробности за връзката им, заради горчивия си опит от отношенията си с известна фолкдива. И все пак - в малка държава като нашата е трудно да си обществена личност, да имаш половинка и никой да не забележи. Поредното доказателство за това е изявлението на фен на Кобрата на име Калоян Кичков, което сподели в мрежата за новата жена до Кобрата. А думите са меко казано ласкави и дори я определя като една от най-красивите българки, които е виждал:

View post on Instagram
 

"Видях я истинска красавица е казвам Ви сериозно, може би е най-красивата българка, която съм виждал. Не е известна или пък не успях, да я разпозная, видях я за няколко секунди, но Ви казвам красота. Бе облечена съвсем нормално и думите ми не се дължат на скъпи одежди, а не природни дадености. Косата и бе сякаш от коприна и се носеше на ляво на дясно. Беше сама и бързаше, да се качи в скъпа марка автомобил, видимо и беше студено. Поздравления, Кубрат, ти си открил истинско съкровище в свят, в който това е меко казано трудно. Желая Ви семейно щастие, обичайте се и изградете от малката Ви сладурана – прекрасна госпожица“, пише потребителят.

Четете още: Сузанита издаде тайната: Ето на кого най-много прилича бебето ѝ (снимка)