Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес сте смели и креативни. Раци, желанията ви в любовта се сбъдват

Прекомерната активност е нежелателна днес, нека всичко да продължи както обикновено - бавно, но сигурно.

Овен – Плановете ви може да не се наредят така, както сте мислили, но това не ви плаши, защото имате достатъчно ресурси, за да се справите с всеки проблем. Ще бъдете много смели и креативни и няма да понасяте монотонността, особено в любовта.

Телец – Всички са изумени от вашата упоритост в постигането на целите ви, но трябва да си дадете малко почивка и да презаредите батериите си с творческа работа, която ви удовлетворява. В любовен план най-накрая сте готови да освободите сърцето си.

Близнаци – Обстоятелствата може да ви поставят на изпитание, но вие много добре ще знаете как да постъпите. Приемайте живота спокойно, без да се отказвате от нищо и малко по малко ще получите това, което искате.

Рак – Възползвайте се от свободното си време, за да се забавлявате и общувате с хора, които ще ви заредят и внесат нови мечти в живота ви. В любовта желанията ви могат да се сбъднат много по-рано, отколкото си представяте.

Лъв – Заради доброто си настроение ще бъдете предпочитана компания за общуване, а това ще ви донесе подобрение в отношенията ви. Опитайте се да останете концентрирани и бързо да се адаптирате към необходимите промени в живота.

Дева – Обмислете всички възможности, които имате, преди да вземете решение и ще се почувствате по-спокойни и доволни. Космически аспекти ви предават мощна сила, която ще ви накара да успеете във всичко, за което се захванете.

Везни – Позитивното отношение, което имате към живота, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти, през които може да преминавате. Вие сте много упорити и имате късмета на ваша страна, така че ще получите това, което искате...

Скорпион – Вие сте пълни с енергия и решени да изпълните приоритетите си – просто трябва да действате смело. Финансовото положението не е розово, но днес няма да можете да решите нищо конкретно.

Стрелец – Не позволявайте на нищо да ви развали настроението, запазете спокойствие и ще намерите решение на проблемите. Ще се отървете от проблем, който ви тормози от дълго време, възможно е най-после да се примирите с несподелена любов или да разрешите пречките в любовна връзка.

Козирог – Получавате толкова положителна астрална енергия, че няма да ви липсва увереност или стремеж да се изправите пред всяко предизвикателство. Може да се случи нещо, което отдавна чакате и което ще ви направи много щастливи.

Водолей – Трябва да се опитате да намерите общо решение на проблемите на работното място и да се опитате да задоволите изискванията на всички около вас. Вие сте оптимисти по отношение на любовта, наслаждавайте се на всеки един момент и не позволявайте на стари съмнения да ви попречат да го направите.

Риби – Трябва да се научите да бъдете по-търпеливи и да си поставяте приоритети както в живота, така и в работата. Опитайте се да сте по-спокойни в общуването с партньора си, за да не предизвиквате излишно напрежение.