Автор
Ива Петрова

Промени и генерални решения: Какво ще донесе Огненото пълнолуние в Лъв на 5 февруари на всяка зодия

Наближава един от най-кардиналните периоди на 2023 г. На 5 февруари в небето ще се формира аспектът „Големият кръст“, който ще донесе на всички усещането за несигурност. Ще се чувстваме сякаш сме между два свята: отиващото си минало и неизвестното бъдеще. Точно в този момент - Пълнолуние в Лъв, Вселената ще напомни на всеки човек, че постигането на щастието е въпрос на лично извоюване.

Именно зодия Лъв е отговорна за оригиналността, самолюбието и щастието. Това съзвездие ни учи да обичаме живота и да го създаваме само според собствените си правила, което означава, че до 5 февруари можете да вземете важно решение относно бъдещата си съдба. Уран в Телец, Сатурн във Водолей, Възел на миналото в Скорпион, Възел на бъдещето в Телец и Луната в Слънцето ще се „напрегнат взаимно“, освобождавайки огромен енергиен потенциал в космоса.

Ще почувствате импулс за действие отвътре, сякаш спешно трябва да промените самата същност на своето съществуване! „Не мога да продължавам така, време е да завърша образованието си!“, или може би „Това е, напускам и се местя в друг град!“. Като цяло категорията решения ще бъде различна за всеки, но форматът ще бъде възможно най-съдбовен.

Не забравяйте, че всяко пълнолуние подчертава някаква област от живота ви, сякаш Вселената ви моли да обърнете внимание на нещо. И ако на Новолуние започваме цикъла, то Пълнолунието завършва един важен период, който психологически може да се усети като необходимост да се сложи край на някакъв въпрос. Време е да се сбогувате, но само за да рестартирате процеса на любов в живота си.

Овен

Пълнолунието ще доведе до началото или края на една романтична връзка. Може да ви направят предложение или ще се запознаете с човек, който ще разтърси сетивата ви. Вероятно може да се сложи край на дадена дейност или да вземете решение да се захванете с друга такава. Възможно е също бременност, раждане на дете или вашите деца да преживеят важно събитие (смяна на детска градина, преместване). Освен това пълнолунието може да ви донесе ясно разбиране какъв вид творчество или хоби ви носи щастие.

Телец

Пълнолунието се случва в жилищния и семейния сектор. Може да вземете решение за покупка или продажба на къща или важно събитие ще се случи във вашето семейство. Например родителите ви ще обявят промяна в кариерата или вие ще решите да преминете на свободна практика. Очаквайте и събитие, свързано с генерална промяна в личния ви живот - например може да стигнете до извода, че миналото вече няма стабилизираща функция и трябва да създадете нова база, семейство или да построите къща.

Близнаци

Пълнолунието се случва в сектора на роднините. Вероятно ще ви донесе среща с близки по хубав повод - празник, тържествено събитие в семейството. Но то ще ви донесе и раздяла с ваши скъпи хора. Възможно е да получите важен документ, свързан с образованието ви или с пътуване. Последното може да бъде във вразка с ваша дългоочаквана творческа или спортна изява.

Рак

Пълнолунието се случва в сектора на парите и самочувствието. Взимате решение относно заплатата или финансите. Или ръководството ще ви изненада с инфолмация, касаеща личните ви доходи. Събитието ясно ще ви покаже как ви оценява Вселената. Освен това пълнолунието може да повлияе на вашата диета, доколкото решите да я промените радикално в полза на нещо ново.

Лъв

Пълнолунието ще ви постави в светлините на прожекторите – ще бъдете звездата на празник, събитие или... шумен скандал. Възможно е също така да се подложите на здравословен преглед (очи, кръвна картина, гръб), който в крайна сметка ще ви принуди да промените начина си на живот към по-здравословен. Вероятно искате да изглеждате по-ослепителни и ще направите необичайно пазаруване: обувки с леопардов принт, красиво бижу или червена чанта могат да се появят в гардероба ви в рамките на един месец.

Дева

Пълнолунието е във вашия минал сектор: една част от живота ви е изчезнала завинаги и е време да се сбогувате. Например, може да спрете да общувате с близка жена поради кавга, миграция или уволнение. Освен това Пълнолунието ще ви покаже нещо скрито и тайно, например ще разберете тайната на любимия човек. Интересното е, че същият сектор на хороскопа е отговорен за магията и изцелението: вероятно благодарение на психологическо потапяне или медитация можете да се излекувате, да подобрите здравето си. Във всеки случай на 5 февруари може да се случи някакво необичайно явление в живота ви.

Везни

Пълнолунието се случва в сектора на колективите, съмишлениците и приятелите - можете да имат много поводи за забавление, партита и празници. Или да станете част от оживено шоу, което вашето дете, любим или колега може да организира. Също така е вероятно някой от вашите приятели да покаже истинското си лице - може да влезете в спор или скандал. Освен това на 5 февруари можете да решите да се заемете с някакъв нов вид спортна или творческа дейност.

Скорпион

Пълнолунието се случва в сектора на кариерата - може да ви се наложи да вземете важно решение по отношение на вашия статус на работното място. Това може да означава уволнение, нова работа, развод, придобиване награжданство или друг социален статус (съпруга, майка, баба). Освен това важно събитие може да засегне вашата интимна половинка или родител - именно те ще преживеят промяна в живота, която коренно ще промени съдбата ви. Във всеки случай на 5 февруари ще почувствате, че сте постигнали важна цел, сякаш е време да обърнете страницата и да тръгнете към следващата победа. Не забравяйте да отпразнувате грандиозно своя триумф.

Стрелец

Пълнолунието настъпва във вашия сектор на обучение, пътуване и международни отношения. Можете да получите паспорт, разрешение за пребиваване или просто да отидете на вълнуващо пътешествие. Също така събитието може да ви донесе важно образование от ярък учител, което е свързано с творческо хоби. Във всеки случай 5 февруари ще ви тласне напред: проучване, пътуване или фундаментално решение за собствения ви мироглед ще преобърнат живота ви. Може да решите да се преместите в чужбина, да работите в международна компания или да подпишете важен договор.

Козирог

Пълнолунието е във вашия голям финансов квадрант - може да инвестирате, да изплатите дълг/заем/ипотека или да вземете застраховка/наследство. Във всеки случай Пълнолунието ще оцвети ярко сектора на семейните ви финанси, но по много кармичен начин, който е свързан с парите. Изглежда, че допринасяте не само за живота на своите деца, но и за бъдещите поколения от семейството ви! Пълнолунието ще ви изправи и пре личните ви тревоги, страх или комплекс, което в крайна сметка ще ви отведе до среща с психолог, таролог или астролог.

Водолей

Пълнолунието е във вашия сектор на отношенията - вашият партньор или някакъв съюз ще бъде в светлината на прожекторите. Например подписвате договор (брак, работа) или изпълнявате договора. Също така е вероятно да сложите край или да вземете решение относно брака си: брак, развод, временна раздяла с половинката. Освен това вашият партньор може да бъде в центъра на вниманието: това може да бъде както конфликтна ситуация, така и незабравима почивка, с поделена с любимите хора.

Риба

Пълнолунието се случва във вашия сектор на здравето и домакинските дела, както и на работното място. Следователно можете да получите здравна диагноза или да се потопите в делата на близките си и да вземете решение относно подреждането на живота си. Ако градите кариера, тогава може да имате смяна на екип, мениджър или закриване на проект. Също така в работата може да се случи ярко събитие. Бъдете внимателни към здравето си - има вероятност да получите грешна диагноза или да не бъдете напълно прегледани и да не предприемете съвсем правилно лечение.

Четете още: Те са под закрилата на тайнствени сили: Трите зодии, от които се е страхувала дори и Ванга