Автор
Христина Кирилова

Тайната е разгадана: Ето защо бебето на Джулката се казва Кай и на кого го е кръстила (снимки)

Джулиана Гани стана майка за втори път преди броени дни, а новините покрай първите мигове с бебе Кай продължават да вълнуват феновете ѝ. Инфлуенсърката получава много запитвания не само за новороденото момченце, но и за това как влиза във форма и разбира се - за първородния ѝ син Давид.

Изглежда, че в момента той е при баща си, с когото Джулиана се раздели преди време и все още не се е срещнал с малкото си братче. Гани обаче съобщи на последователите си, че двамата съвсем скоро ще се видят и ще се запознаят. Давид беше много нетърпелив преди раждането на Кай и Джулката редовно споделяше кадри как голямото ѝ момче се вълнува за появата на по-малкото си братче.

Днес обаче тя разкри мистерията около името на втория си син, което не е от най-често срещаните. Оказа се, че двамата с любимия ѝ Теодор са решили да кръстят сина си на баба му Катя.

Джулиана сподели и как се завръща във форма, след като последовател сподели съмнения, че е твърде рано да се завърне във фитнеса. Гани отговори, че няма никакъв проблем с тренировките, стига да не се прекалява, да не се натоварва корема, както и да не се тренира с тежести в началото. Ето защо и в сторитата виждаме инфлуенсърката главно на пътеката във фитнеса и на други подобни уреди за кардио.

А ефектът от усилията ѝ вече е налице, защото почти е възвърнала фигурата си преди бременността.

Четете още: И на ски е секси: Мария се щракна от пистата и подлуди феновете (снимки)