Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овенът е по-решителен от всякога. Риби, това е вашият ден

Възможно е да има трудности при изпълнението на плановете и задачите. Чувствата могат да вземат връх и има вероятност от загуба на голямо количество енергия.

Овен – Напрегнат ден. Ще имате много задачи за решаване, но ще успеете да изпълните всичките. Ще бъдете по-решителни от всякога, но ще са поставени на изпитание вашата упоритост и постоянство.

Телец – Възможно е да настъпят ситуации, които ще нарушат удобната ви рутина, но ако приемете предизвикателствата, резултатът ще бъде положителен. Звездите ви насърчават да забравите малко за това, което ви тревожи и да се насладите на удоволствията от живота.

Близнаци – Крайно време е да приключите с висящите проблеми. Ще успеете да маневрирате лесно между всякакви трудности. Не натоварвайте обаче графика си с много задължения. Време е да се разсеете с нещо по-важно и интересно.

Рак – Могат да възникнат проблеми в днешния ден, които не сте очаквали и които да ви сварят неподготвени. Не вземайте решения, които не са достатъчно добре обмислени, защото може да се окаже, че се движите в неправилната посока.

Лъв – Днес особено важна е стабилността. Това, което трябва да направите, е да се концентрирате, да бъдете практични и обективни. Понякога са необходими допълнителни усилия. Не вземайте важни решения.

Дева – Работата (задачите, задълженията, проблемите) ще ви погълне толкова много, че почти няма да ви остане време нито за себе си, нито за нещо друго. Сътрудничеството с други хора, ще бъде много успешно.


Везни – Днес не е изключено да се сблъскате с някои закъснения или препятствия на плановете. Вероятно ще почувствате нужда да изясните ситуация на личностно ниво във вашите отношения. Но се опитайте да го направите спокойно и с достатъчно емпатия.

Скорпион – Днес ще е нужно да се борите срещу много форми на излишък, от преяждане до неистови пориви да купите половината от някой магазин. Също така избягвайте споровете, защото те могат да ви доведат до състояние на раздразнителност и гняв, с което не сте свикнали.

Стрелец – Днешният астрален климат ви прави по-чувствителни и придирчиви. В семейството това може да доведе до голям спор с вашите родители или половинката ви по привидно безобидни въпроси. Като добавите малко масло в огъня, бурята може бързо да премине в бушуващ ураган.

Козирог – Днес инстинктът ще ви води в правилната посока. Въпреки работата и задълженията, намерете време за почивка и релаксиращи занимания. Добре е да не се доверявате на всички хора и да бъдете по-селективни относно това с кого прекарвате времето си.

Водолей – Космическата обстановка излъчва експанзивна енергия, която може да ви направи особено неспокойни. Имате смелостта да се изправите срещу всичко. Ще получите това, което искате, като използвате обичайния си чар.

Риби – Днес ще възникнат нови възможности за някои от вас. Свободните представители на знака могат спокойно да флиртуват, това е вашият ден. Имате само едно нещо, което трябва да свършите, за да направите този ден още по-приятен: да бъдете забелязани.