Автор
Кристина Кирова

Няма и следа от изкусителката: Лана Дел Рей изглежда шокиращо днес (снимки)

Някога Лана Дел Рей беше една от най-изкусителните и красиви звезди на световната музикална сцена. Тя стана популярна точно преди 10 години с лятното парче Summertime Sadness, след което известно време беше на върха.

Днес няма и следа от някогашната ѝ крехка фигура, но това, за което можем да я поздравим, е, че на нея наистина не ѝ пука. И отново е красавица, защото сияе от самочувствие.

37-годишната легендарна изпълнителка не може да влезе във форма и теглото ѝ расте все повече през последните три години. Както вече отбелязахме, Лана не се срамува от пухкавото си тяло и вече дори не се старае да се прикрива. Тя просто се е примирила с начина, по който изглежда в момента, и очевидно е успяла да пребори депресията, която беше неин спътник през последните две години.

View post on Instagram
 

В една от най-новите ѝ снимки в Инстаграм виждаме, че е заложила на тесен черен клин, който не прикрива несъвършенствата ѝ. Говори се, че в момента Лана е стигнала внушителните 90 кг, което е над 30 кг повече от теглото ѝ в зората на кариерата ѝ. Спомняте си, че беше истинска нимфа и е тежала само 57 кг, благодарение на вегетарианската диета, която е спазвала. Но в хода на времето, звездата се раздели с половинката си и депресията от неуспеха в любовта я подтикна да посегне към бързото хранене и всякакви продукти, заради които е качила десетки килограми.

View post on Instagram
 

Лана признава, че най-голямата ѝ слабост са картофките и пастата. Тези храни се оказали единствената ѝ защита и подкрепа в тежките моменти, когато има нужда от утеха, какъвто беше случаят с раздялата ѝ с Клейтън Джонсън. Двамата решиха да сложат край на връзката си през 2021-ва и от тогава до днес Лана Дел Рей е обърнала гръб на диетите и се утешава с въглехидрати.

Четете още: Последният удар на Даяна: Личните ѝ писма издадоха ужасяваща тайна, за която никога не сте предполагали