Автор
Ева Григорова

Новата на Пике се удари в знак, социалните мрежи избухнаха в подигравки (видео)

Клара Чиа и Жерар Пике бяха уловени от папараци да се разхождат из улиците на Барселона.

Камерата на Europa Press успя да запечата момента, в който двойката се появява ръка за ръка, докато ги разпитва репортерът: „Виждам, че сте хванати за ръце и много щастливи...“.

В суматохата докато вървят младата жена се сблъсква с рекламна табела, вървейки зад испанеца. В момента, в който чува удара, бившият футболист се обръща, за да се засмее, но без да спре и да попита Клара как се чувства.

View post on Instagram
 


В испаноезичните социалните мрежи Клара Чиа моментално бе взета на подбив, докато Пике беше атакуван заради липсата на кавалерство: „Този човек не е джентълмен... Тя се влачи зад него“, „Той дори не я попита дали е добре" или "Да живее Пике, един истински мъж", бяха част от коментарите, публикувани от потребителите.

View post on Instagram
 


По време видеото Клара Чиа бе разпитана за предполагаема паник атака, която е получила след пускането на песента на Шакира и Bizarrap, посветена на скандалната раздяла на двойката. Чия и Пике се подиграха на въпроса на репортера, който обаче продължи да настоява: „Получихте ли паник атака, сериозно?“, каза той.