Автор
Весела Георгиева

Памела Андерсън спря да прави секс, замени го с редене на туршия

55-годишната Памела Андерсън участва във фотосесия за списание WWD и даде интервю за изданието, в което говори за живота си в Канада и за документалния филм, посветен на нея.

Тя се завърна в родната си Канада след турне в САЩ, за да представи филма на Netflix "Pamela: A Love Story“ и мемоарите „Love, Pamela“. Моделката сподели, че сега се чувства свободна и щастлива.

View post on Instagram
 

„Веднага щом стъпя на канадска земя, усещам известно облекчение“, казва Памела.

През последните няколко години звездата на „Плейбой” живее в малка къща на брега на езерото в Лейдисмит, където е прекарала детството и младостта си.

След пет брака Андерсън е необвързана за първи път от години и планира да се наслади напълно на усещането за свобода, пише "Дарик".

View post on Instagram
 

След края на промоционалните турнета актрисата посвещава цялото си време на ремонт и градинарство. Тя води премерен живот в малък град с една улица и общува със съседи, които познават семейството ѝ от поколения.

„Сега денят ми се върти около кучетата ми. Ставам много рано, пускам кучетата и ги храня, а какво ще направя след това зависи от това дали е лято, защото винаги работя в градината си. Ако е пролет или лято, засаждам, а ако е зима или есен, консервирам, правя туршии и готвя."

Андерсън споделя, че е щастлива, че е успяла да сподели със света истинската си любовна история и творческо пътуване.

„Всеки ден се събуждам малко по-щастлива“, казва звездата от „Спасители на плажа”.