Автор
Ива Петрова

Теди Александрова прежали Емрах. Похвали се, че не ѝ липсват ухажори

Вижда се краят на драмата около скандалната раздяла между Теди Александрова и Емрах Стораро. Поп фолк певицата ентусиазирано заяви, че продължава напред и се похвали, че не липсват и ухажори, някои от които ставали все по-напористи.

View post on Instagram
 

Тя и по-малкият син на Тони Стораро приключиха с романса си, за който междувпрочем стана ясно след близо година от началото на връзката им. Продължилите месеци наред взаимни нападки и обвинения един към друг шокираха дори и най-върлите им почитатели.

View post on Instagram
 

"Преди Емрах съм имала други мъже, след него пак имам. В личен план и преди тази пародийна връзка съм имала сериозни отношения. След грозния край на тези отношения не бих искала да влизам в подробности и да казвам с кого съм, как се чувствам", сподели в скорошно интервю певицата, която явно съвсем не изглежда да страда от краха между нея и Емрах.

Със сигурност Александрова си има по-сериозни грижи от тези да мисли за бившите си гаджета. В тази връзка тя неотдавна изненада феновете си с новината за нов хит, чято премиера скоро предстои.

View post on Instagram
 

Четете още: Откъде има толкова пари новият мъж до русата Златка – Карен