Автор
Веселина Петрова

Риана и нейната страхотнa изненада на Супербоул: Певицата отново е бременна (Снимки)

Певицата Риана изненада своите фенове по време на изпълнението си на сцената на "Супербоул". Изпълнителката, която пя на живо за пръв път от 7 години насам, блесна, облечена в червен гащеризон. Но не това беше голямата изненада.

View post on Instagram
 

Докато пееше, Риана погледна за момент в камерата, после разтвори якето си и погали наедрялото си коремче. Така с участието си в шоуто между двете полувремена на „Супербоул“, РиРи призна, че чака второ дете, съобщиха Пи Ей медия и ДПА.

Риана пя, качена на висока платформа, издигаща се високо над игралното поле.

View post on Instagram
 

Неин представител потвърди по-късно, че певицата чака второто си дете, предаде Асошиейтед прес.

View post on Instagram
 

На стадиона в Глендейл, Аризона, Риана изпя някои от големите си хитове, в това число We Found Love, Umbrella и Bitch Better Have My Money, пише БТА.

Преди началото на мача кънтри певецът Крис Стейпълтън изпълни химна на купата на електрическата си китара - като прочувствена балада с примеси на рок.

Със свои изпълнения на шоуто, между полувремената на Супебоул, се представиха също Шерил Лий Ралф и Бейбифейс, а на стадиона присъстваха известни фенове от света на шоубизнеса като Пол Ръд, Брадли Купър, Кевин Харт, Джей-Зи, Тифани Хадиш, майсторът кулинар Гордън Рамзи.

В рекламите, показани на Супербоул, участваха знаменитости като Серена Уилямс, Адам Драйвър и Джон Траволта. В реклама в края на играта ирландските рокаджии U2 разкриха, че се завръщат на концертната сцена за първи път от 2019 г.