Автор
Woman.bg

Хилда Казасян, Асен Блатечки, Веселин Маринов и Димитър Ковачев-Фънки журират новия сезон на 'Като две капки вода'

След успешния старт, който постави благотворителният мини сезон „Като две капки вода за всяко дете“, тази неделя от 20:00 ч. по NOVA започва дългоочакваният традиционен сезон на уникалното шоу за звездни преобразявания. В края на седмицата обичаните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро ще посрещнат на сцената новите участници, които ще се включат в надпреварата за най-добри имитации.

„Изненадите в журито тази година са цели две – Веселин Маринов и Асен Блатечки“, сподели продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян в студиото на „Здравей, България“ тази сутрин. Двамата ще се присъединят към любимците Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки в журито на „Като две капки вода“ и ще имат трудната задача да оценяват изпълненията на участниците всяка неделя в продължение на 12 седмици.

„Миналата година имахме повече актьори сред участниците и забелязахме, че те се справят изключително добре. Тази година решихме да продължим тази традиция, затова ще ви издам и едно име. В шоуто ще влезе невероятният актьор Христо Гърбов!“, сподели Магърдич Халваджиян. Той разкри още, че дуетът, който ще се включи в шоуто тази година, ще се състезава като един участник. Бутонът на късмета пък ще му предлага само емблематични дуетни песни.

Кои ще бъдат останалите участници? Коя двойка ще се впусне в дуетното предизвикателство? Кои ще бъдат първите образи, в които ще влязат звездите? Коя емблематична телевизионна личност ще открие новия сезон? Как ще се справят новите членове на журито? – не пропускайте да разберете по време на големия старт на единадесети сезон на „Като две капки вода“ тази неделя в 20:00 ч. по NOVA.

В десетте издания на любимото шоу „Като две капки вода“ са взели участие едни от най-обичани български звезди. Победители в сезоните досега са ставали Рафи Бохосян (сезон 1 и 9), Невена Бозукова – Неве (сезон 2), Ненчо Балабанов (сезон 3), Калин Врачански (сезон 4), Михаела Маринова (сезон 5), Славин Славчев (сезон 6), Стефан Илчев (сезон 7), Фики Стораро (сезон 8) и Краси Радков (сезон 10).