Автор
Антония Дамянова

Часовият пояс на раждане разкрива характера на бебето

Знаете ли, че според астролозите часът на раждане може до голяма степен да ни разкрие какъв ще е характерът на бебето ни.

Експертите по движението на небесните тела са категорични, че времето, в което едно човече се появява на бял свят, оказва силно влияние върху оформянето на неговите бъдещи заложби, интереси и темперамент.

Тази информация може да бъде особено полезна за родителите, тъй като разкрива в коя област потенциалът на тяхното бебе би могъл да се разгърне най-силно, както и с кои негативни черти може да му се наложи да се пребори за в бъдеще.

И така... да започнем с бебетата, родени между 00:00 и 02:00 ч.

Родените в този часови пояс мъници са изключително любознателни и жизнерадостни. Когато пораснат, те изглеждат по-млади от реалната си възраст. Обичат движението и активния начин на живот. Тоест - не могат да стоят на едно място. Когато се влюбят, се раздават до последно, но само някой наистина специален човек може да спечели сърцето им. Онази черта на характера, която най-много им пречи в живота, е тяхната прекалена откритост. Те вярват в доброто у хората и това ги кара да разкриват и най-личните си тайни и мисли пред почти всеки. Което, както сами се досещате, често е причина другите да злоупотребяват с доверието им.

Бебетата, родени между 02:00 и 04:00 ч.

Тези прекрасни личности се наслаждават и оценяват всички радости в живота – красотата на залеза, хубавата кухня, произведенията на изкуството и, разбира се – любовта. Те се впечатляват силно от всичко, което се случва около тях. Питат, интересуват се от какво ли не и печелят сърцата на всеки с лекота. В по-късен етап от живота си тези хора могат да проявят стремеж към охолство и материализъм.

Бебетата, родени между 04:00 и 06:00 ч.

Бебетата, родени в тези часове, се превръщат в изключителни силни личности, които кипят от желание за живот. Те са и големи късметлии. Животът на повечето от тях е като роман – вълнуващ, изпълнен с приятни емоции и съвсем малка порция проблеми. И краят е винаги щастлив. В любовта имат нужда от някой, който ще ги изслушва и разбира. Като отрицателна черта за тях можем да отбележим манията им винаги да са прави. Хубаво е поне от време на време да се съгласите, че е напълно нормално някой да има различно мнение от вашето и това да не е краят на света!

Бебетата, родени между 06:00 и 08:00 ч.

Родените в този интервал са много чувствителни натури! И най-дребната закачка може да ги обиди жестоко. Затова всички, които са в обкръжението им, трябва да внимават с думите и действията си. Иначе тези хора са добронамерени, с много интересни възгледи за живота и винаги готови да се притекат на помощ (стига да не сте ги засегнали с нещо). Обаче има една много противоречива нотка в характера им, що се отнася до любовта. Дори да намерят човек, с когото се разбират прекрасно, нищо чудно един ден просто да го напуснат, без никакви обяснения защо.

Бебетата, родени между 08:00 и 10:00 ч.

На пръв поглед ще сметнете тези персони за властни и недостъпни, но само след няколко минути разговор ще останете очаровани от тяхната искреност и разбиране. Тези хора са страшно желани от противоположния пол и затова интимните им партньори често ги ревнуват и дори обвиняват в изневери. Тук идва и тяхната отрицателна черта на характера, която може да ви се стори странна. Те имат прекалено приятелско отношение към останалите, а това често се тълкува като желание за нещо повече. Затова трябва да са малко по-обрани в думите и действията си, особено ако се намират в интимна връзка.

Бебетата, родени между 10:00 и 12:00 ч.

Родените в този часови пояс са много амбициозни и се посвещават на това да се изкачат високо в служебната и социална йерархия. Това е и причината в личен план да ги привличат също така амбициозни и стремящи се към по-добър живот личности. Друга много положителна черта в характера им е страшно високият интелект, както и склонността им към творчество. Обаче и те си имат нотки в поведението, които отблъскват хората около тях – манията им за критикуване. Все дават съвети – за облеклото ви, за косата ви, за начина ви на действие... И то без да сте ги молили за такива!

Бебетата, родени между 12:00 и 14:00 ч.

Това са творчески личности с безупречни маниери и вродена интелигентност. Всеки, който е имал интимна връзка с тях, трудно ги забравя, дори до края на живота му остава една носталгична тръпчица към времето, когато са били заедно. Най-отрицателната черта при тези хора е тяхната абсолютна нетърпимост към баналността, клишетата и скуката. Не че това не е типично и за много други персони, но в случая нетърпимостта води до крайности. Например те са способни да зарежат нещо наистина перспективно, ако дори няколко дни им е било скучно. Не бива така, имайте малко търпение, защото ще пропуснете много ползи с това поведение.

Бебетата, родени между 14:00 и 16:00 ч.

Тези хора имат направо свръхестествен късмет! При тях наистина всяко зло им носи тройно повече добро. Като големи, се превръщат в магнити за противоположния пол! Негативната черта на тези персони е, че понякога проявяват прекалена надменност. Те са интересни, привлекателни, различни и трудно пропускат възможност да парадират с това.

Бебетата, родени между 16:00 и 18:00 ч.

Родените в този интервал са в двете крайности – или невероятно успешни в интимен и професионален план, или с каквото и да се захванат, все някой или нещо ги прецаква. И в мислите и действията си са такива – или -или, няма среден вариант. Което донякъде доста пречи на взаимоотношенията им с останалите. В любовта търсят приказката – принцът, принцесата, дългия и щастлив живот. Нямат нищо против да преминат трудните изпитания в името на своя любим(а). Което е наистина похвално, защото малко останаха онези, които са готови на всичко за своята любов. И най-вече – вярват в нея и си я пазят.

Бебетата, родени между 18:00 и 20:00 ч.

Тези хора страшно много обичат да се раздават и да се грижат за някого. От малки се отличават с изключителната си любвеобвилност, състрадателност и желание да помогнат на другите. Те имат нужда да го правят! Затова човекът до тях може да бъде много щастлив, стига да не обръща внимание на понякога прекалено острите им избухвания. Като отрицателна черта може да се отбележи крайният работохолизъм.

Бебетата, родени между 20:00 и 22:00 ч.

Невероятно магнетични личности, заразяващи с желание за живот, усмивки и любов. За свой партньор те търсят някой не по-малко специален от тях – красив, с чудесни маниери, със самочувствие, с отворени възгледи към живота и способен да поддържа тръпката. Защото стане ли им скучно, веднага си тръгват! Това е и негативното в характера им - те се влюбват страшно често и все завинаги. Трябва им малко повече постоянство и търпение.

Бебетата, родени между 22:00 и 00:00 ч.

Тези хора много силно уважават семейството. И се стремят всячески да създадат здраво и стабилно такова. Те са привързани и към своите родители, дори често живеят близо до тях. Ценят традициите и моралните нрави, които доста хора отдавна са изгубили. Стремят се към добро финансово състояние и висок обществен пост. Това, върху което трябва да поработят в своя характер, е желанието им за контрол. Над бюджета, над обзавеждането, над почивките, над възпитанието на децата, над марката на колата...