Автор
Весела Георгиева

Антония Петрова се снима с... Мона Лиза

Антония Петрова се похвали на своите последователи в Инстаграм, че любимият мъж й е подарил поредното пътуване - този път до красивия Париж. Миската сподели снимки от посещението си в един от най-известните музеи в света - Лувъра.

View post on Instagram
 

А от публикацията става ясно, че Антония е била очарована от една конкретна картина - Мона Лиза. Именно нея тя е снимала на заден план, докато позират очарователно.

View post on Instagram
 

Явно семейство Батинкови са почитатели не само на горещите плажове и палмите, но и на изкуството. Следват кадри на скъпи попилеи, изискани морски специалитети и много сексапил.

Като истинска парижанка Антония е заложила на червения цвят, малка секси барета и пухкаво палтенце.

View post on Instagram
 

А от менюто, което е споделила, лъха на аристократизъм...

"Какво по-хубаво от един лежерен обяд в емлбематичното кафе Capucines на по френска, лучена супа, foie gras-гъши дроб, френско шампанско и няколко дузини стриди за разкош, последван от небрежна разходка по площад Vandome", пише г-жа Батинкова. Романтичният воаяж този път е минал без двамата наследници на звездното семейство.

Любопитното обаче е, че Антония явно не иска последователите й да коментират нейните уникални преживявания и затова под постовете няма нито един коментар... А снимките са наистина красиви!