Автор
Ива Петрова

Веско Маринов скочи срещу Рачков: Имаш мръсна уста, като латерна си!

Веселин Маринов, който е част от журито на най-новия – 11-ти сезон, на „Като две капки вода“, направи нещо неочаквано за зрителите на шоуто.

Певецът, иначе известен с обрания си и деликатен стил на изразяване, изригна срещу водещия на шоуто – Димитър Рачков. След фантастичното изпълнение на Керана, която се превъплъти в образа на Лайза Минели, между него и комика прехвърча огън и жупел, което накараха всички за момент да изтръпнат. Горещите искри между двамата толкова се нажежиха, че дори надминаха границите на допустимото.



Почти през сълзи Веселин Маринов отсече, че му е "омръзнало от лигавщините" на актьора, който от своя страна не остана длъжен на изпълнителя и по всякакъв начин се опитваше да излезе от ситуацията с ефектни слова. Това обаче далеч не успокои Маринов.

"Млъкни бе! 11 сезона ти слушам всичките глупости! Имаш мръсна уста, като латерна си! За пръв път съм жури, преживявам всяка песен", избухна с нова доза нападки изпълнителят, като накрая дори нарече Рачков "баджанак".

"Мръснико, имаш отвратителна уста, ти не млъкваш бе, братко", разгневи се певецът. Слава богу, накрая двамата все пак успяха да потушат избухналия между тях пожар, прегърнаха се дружески, възобновявайки на пръв поглед добрите си отношения.

Четете още: Масов хейт се изля върх Ваня Джаферович и продуцентите на 'Сървайвър' след първия епизод на шоуто