Автор
Христина Кирилова

Пак ли тя: Зрителите побесняха, Капитонова влезе в Hell`s Kitchen

Все още не е изминала и година, откакто Виктория Капитонова спечели първи сезон на "Ергенът", а зрителите вече ще я гледат в друго риалити. Снощи стана ясно, че инфлуенсърката ще покаже готварските си способности в Hell's Kitchen като част от звездния отбор готвачи.

В анонса на страницата на предаването в социалните мрежи, Капитонова е представена като "мастър инфлуенсър и риалити суперзвезда", което сякаш много ядоса зрителите още преди да са я видели на екран. И да, Виктория определено живее, за да се показва по телевизията, защото преди да добие скандална популярност с участието си в "Ергенът", тя се изяви в един от предните сезони на "Мастършеф".

Инфлуенсърката обаче сподели, че не обича да готви, а влиза в кулинарното шоу единствено, за да се рекламира. Вероятно това е стимулът ѝ и този път, като вместо да се запише, тя е получила покана от продуцентите на Hell`s Kitchen малко след началото на годината.

"Беше неочаквано както за вас, така и за мен! На 11.01 получих това предложение. Не бях сигурна, че е за мен, но помислих и в последствие с удоволствие приех поканата! Радвам се да бъда част от това приключение!", призна рускинята в своя инстаграм профил и бе насърчена от следовниците си.

View post on Instagram
 

Много от зрителите обаче, за разлика от феновете ѝ в Инстаграм, никак не одобряват присъствието ѝ на екран. "Всичко вървеше добре докато не се появи Виктория, защо трябва да я гледаме навсякъде!", се чуди зрител. "Тя е като Джеферович- напаст", ядосва се друг. "Чудя се кой от кого е копирал- Хелса от Сървайвър или обратното. И в двата случая не ме кефи идеята за отбор звезди, особено когато в единия ще гледаме хора, които сме ги гледали безброй пъти и още повече недоразумения като Виктория", гласят само част от критичните коментари по адрес на рускинята.

Четете още: Ваня Джаферович се извини на зрителите на "Сървайвър", Стефани избяга