Автор
Весела Георгиева

Златка Райкова няма търпение: търси си булчинска рокля

Плеймейтката Златка Райкова вече търси булчинска рокля. Макар да е в напреднала бременност, тя няма търпение за предстоящата си сватба с любимия й Карен.

View post on Instagram
 

„В момента няма как а я облека, но съм сигурна, че скоро ще пробвам набелязани рокли“, откровена е Златка. Пред свои фенове тя разкри, че с Карен ги запознава техен общ приятел, който бил убеден, че двамата ще си допаднат.

„Не бях сигурна, че ще имаме нещо общо, дори напротив. Но изненадващо си паснахме още на първата среща“, разкрива бившият еротичен модел.

"Защо хората смятат, че красивите жени са глупави - мит или истина?", попита наскоро Златка последователите си в Инстаграм.

"Истината е,че външния вид няма нищо общо с вътрешния ни свят. Има грозни и глупави жени, има красиви и умни и т.н. красотата е субективно понятие, интелектът е обективен - или го имаш или не, както красотата обаче - това е вродено и от нас зависи колко ще го развием. Просто има жени които развиват повече само една своя сила, има и такива, които като не притежават една от тези сили, не развиват и другите си такива, има и жени, които развиват в симбиоза външния и вътрешния си вид, просто те са малко, защото това изисква много воля, сила, упоритост и амбициозност.", отговори една от последователките й.