Автор
Ева Григорова

Андреа разкри подробности за новата жена и тайните деца на Кубрат Пулев

Новината, че нашият талантлив боксьор Кубрат Пулев стана баща, при това за втори път, разбуни духовете в обществото. Това накара бившата му изгора Андреа да направи разтърсващи разкрития за личния живот на Кобрата.

Певицата проговори за самоличността на майката на децата му, която спортистът упорито крие, като назова името на собственичката на кантора за недвижими имоти в столицата Розали Петрова.

Бебето проплака в столичната "Шейново", е го кръстиха с гръмкото име Спартак. Година преди това Кобрата се сдоби и с дъщеричка - Христина.

Боксьорът не пожела да разкрива подробности за това коя е майката на децата, като единствено сподели, че не е публична личност.

Оказа се, че първородната дъщеря на Пулев не се е родила през декември 2022 г., когато Кобрата оповести събитието, а още в началото на 2022 година. Скоро момиченцето ще празнува първи рожден ден, а името, което ѝ е дал, е в памет на неговата покойна майка Христина, която си отива от този свят твърде млада. По завет на баща си Венко пък е спазил традицията момчетата във фамилията Пулеви да носят имена на ханове и велики воини, затова новородения си син кръстил Спартак.



Само ден след като новината за раждането на сина на Кобрата излезе на бял свят, Андреа реши да разбуни мистерията около тайните деца на Кубрат. В своя профил в социалната мрежа Инстаграм тя публикува снимка на брокерката на недвижими имоти Розали Петрова, като я посочи като майка на двете деца на Пулев. Последва и публикуването на запис на телефонен разговор, в който певицата обсъжда с бизнес дама на име Ирена Драгиева, бивша съдружничка на Розали, пикантни подробности от миналото на брокерката.

От техния разговор стана ясно, че Розали Петрова преди е имала връзка с женен мъж, съпруг на Ирена Драгиева, с когото дори е живяла на семейни начала, преди той да загине в катастрофа. С Пулев се запознала покрай имотни сделки през 2020 г. Отношенията им обаче се развили в друга посока и Андреа научила за тях.