Автор
Весела Георгиева

Азис показа брат си, отговори на любопитни фенове какво прави с Антонио

Кралят на попфолка Азис постоянно "дразни" последователите си с провокативни снимки и коментари. Дали ще е с бебе на ръце или в страстна прегръдка с някого, Азис знае как да привлече погледите към себе си...

View post on Instagram
 

Изпълнителят отговори на въпроси на свои почитатели в Инстаграм и отново бе доста откровен.

На един от въпросите, свързани с Антонио, който се появи около Азис на свети Валентин, певецът отговори: "Не мисля, че сте готови за истината". Но не даде повече подробности.



На следващия въпрос, зададен логично - "Кога ще има дует между двамата?", Азис отговори: "Ние не сме ли дует...". Явно, опитвайки се отново да провокира.

Азис показа в социалните мрежи и брат си, с когото много си приличат. Определи го като по-красивият от двамата. Но побърза да уточни - той (Азис) бил по-умният. Забранил му е обаче да... пее. "Пред мен никой не трябва да го прави", написа Краля на попфолка.

По-рано той се похвали, че е номер едно в ТикТок от попфолк певците. Сподели и какво хапва за закуска. Изпълнителят залага на здравословно меню и често пуска снимки от фитнес залата, за да покаже, че държи на начина, по който изглежда.