Автор
Весела Георгиева

Нови висоти в "Ергенът": участнички си правят мръсни номера, стигна се до бой

Скандал за везна за храна прерасна в брутална саморазправа, писъци и бой между участнички в "Ергенът". Напрежението между Мано и Теодора ескалира в ранната сутрин след меко казано инфантилно поведение на двете дами...

Двете красавици май не се харесаха от самото начало. Последва лек скандал - забавна шега за местенце на дивана, по време на коктейла. Още тогава Теодора се присламчи към Габи и Елисавета, а групичката им бе наречена от червенокосата Пам - триглавата ламя.

Обидите между трите дами и Мони се превърнаха в ежедневие, а много от момичетата признаха, че не разбират защо...

View post on Instagram
 

Ситуацията обаче ескалира, когато Теодора реши да скрие везната, с която Мони си мери количеството храна. В замяна й оставила бележка "Ти не си мериш грамите, а килограмите! Не заслужаваш този кантар".

Разбира се, Мони не оставила нещата така - и пипнала в нещата на Теодора. И конфликтът се разгорял.

Последвали жестоки писъци и чупене на вещи. Момичетата заварили Теодора скочила върху Мони да дърпа косата й. Като самозащита ориенталската танцьорка успяла да отвърне на удара - заливайки съперничката си с кола.

View post on Instagram
 

"Теодора беше разстроена, че някой е пипал нейните вещи. Питах я защо тя може да пипа чужди вежди, но пък никой не може да пипа нейните", разказа пред камерите Мони, пише "Блиц".

"Каквото не става с бой, става с много бой", добавя детегледачката.

Хората в социалните мрежи коментират, че не би трябвало детегледачка да използва подобен език.