Автор
Ива Петрова

След раздялата с жена си актьорът Васил Драганов върти любов с колежка от 'Столичани в повече'

След като медиите избухнаха с новини за скандалните отношения между Васил Драганов и вече бившата му жена, стана ясно, че актьорът върти любов с колежка.

"И аз вече имам жена до себе си. Тя е моето момиче!". Така Драганов отговори на въпрос на вестник "България днес" дали слухът, че движи с колежката си от Народния театър Ева Тепавичарова, е верен, или не. "Не отричам, но и няма да навлизам в подробности. Относно ситуацията с бившата ми жена Андреа аз държа на думата си и няма да говоря повече по случая в медиите, защото обещах на двете ни деца да не го правя.

Тя също обеща, но го направи. За мен децата ни са най-важното в момента и не смятам, че трябва да раздухваме повече тази история", казва Васко. "Работата и децата са ми най-важни сега. За друго не искам и да споменавам, само ще уточня, че не съм насилвал физически половинката си и повече по тази тема няма да говоря", категоричен е Драганов.

Той и Ева Тепавичарова се познават от много години. Но най-интересното е, че двамата играха любовници в любимия на българите сериал по bTV - "Столичани в повече". Двойката обаче се е сбилжила съвсем наскоро, след като актьорът вече се разведе със съпругата си Андреа. Самата Ева Тепавичарова не бе открита за коментар.

Допреди две години Ева Тепавичарова живееше със съпруга си - тенора Георги Петров, и с двамата им синове. В какви отношения са двамата днес, не е ясно.

Четете още: Моника Белучи има връзка с режисьора Тим Бъртън?