Овни, често ви се случва да сте неспокойни и припрени. Това няма да ви подмине и през март. Опитайте се да обуздаете нетърпеливия си нрав и да намалите темпото, особено около средата на месеца, защото може да повлияе негативно на психиката ви. Емоционалната неудовлетвореност може да ви дистанцира от света. Вместо да се разочаровате излишно, започнете конструктивна промяна на начина ви на живот. Първата крачка към нея е отделяне на ценно време за преосмисляне на чувствата ви и добиване на яснота какъв най-добър ход да предприемете.

Този месец ще се почувствате разочаровани от човек или ситуация, която не се случва по начина по който искате. Вместо да се ориентирате към нови и по-добри преживявания, ще загубите нерви в самосъжаление. Не се затваряйте в себе си и не страдайте за напразните си очаквания. Животът ще ви предостави нови шансове и възможности.

@woman.bg Овни, направете първата крачка към щастието си #taroskop #тароскоп #aries #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

Обърнатата Тройка мечове символизира процес на изцеление от емоционална болка или разбито сърце. Все още сте колебливи и несигурни да се преборите напълно с тях. Избягвате да взимате важни решения или да се изправяте срещу емоциите си, защото се страхувате да не бъдете наранени отново. Имате нужда да изкарате негативните чувства от системата си. Този месец ще постигнете голям напредък в преодоляването на стари травми, наранявания и трудни моменти.

Не забравяйте, че потенциалът за вашето пълно щастие все още е налице, дори и да не е лесно достъпен в момента. Можете да намерите по-скоро пътя към него, като продължавате да работите с емоциите си и да се изправяте пред страховете си.