Автор
Весела Георгиева

Благо Георгиев призна за Есмер: Раздялата за малко да му струва живота

Благой Георгиев буквално е щял да се прости с главата си, след като татари са поискали да приложат към него древното правило за мъст.

Това станало покрай развода му с хубавата Есмер, която е с татарски произход. Случило се така, че Джизъса бил обвинен в изневери. По това време Есмер си пусна многозначителен пост в социалните мрежи, че Благо бил тъкал на два стана.

View post on Instagram
 

Оказало се, че Георгиев е имал забежки с красавици от Москва. Това стига до ушите на татарите и те искали да отрежат главата на българския футболист. Благо обаче успял да се измъкне само с финансови загуби и с обещанието никога да не се връща повече без изрична покана. Говори се, че лично един от големите в руския футбол е платил огромен откуп, за да запази главата на Джизъса на мястото ѝ, пише Bourgas24.

Скоро след приключенията с Есмер, Благо си хареса Златка Райкова. Двамата бяха заедно от 2018 г. до миналата година, което за Благо си е истински рекорд, коментират в социалните мрежи. След това започна раздялата. Златка Райкова коментира в личния си профил, че бащата на първородния ѝ син не полага никакви грижи за малкия им наследник.

View post on Instagram
 

Двойката се раздели преди около година, а сега и двамата имат нови партньори. Благо се ожени за красивата Полина. Преди време той категорично коментира пред "Телеграф“, че вече няма да се развежда и сегашният му брак ще е до живот.