Автор
Ива Петрова

Иги Азалия откровено за OnlyFans и пластичните операции

Иги Азалия разкри любопитни факти около личния си живот, изявите си в уебсайта за възрастни Only fans, както и какво мисли за пластичните операции.

В подкаста на Емили Ратайковски - High Low with EmRata, рапърката споделя възмущението си от това, че в продължение на години музикални продуценти и компании са се възползвали от тялото ѝ и начинът, по който изглежда то, прибирайки баснословни суми пари, докато на нея са оставяли далеч по-малък процент от печалбата.

View post on Instagram
 

Изпълнителката обаче е осъзнала, че е време да вземе живота си в ръце. Тя е особено благодарна на OnlyFans, където има профил от началото на годината. Колко точно печели от платформата обаче, Азалия не издава, но загатва, че парите, които прибира оттам, достигат до внушителни размери.

Що се касае до пластичните операции, на които се е подлагала, певицата не се срамува да сподели, че има импланти в гърдите си например. „Не съм се подлагала на пластична операция от дълго време. Промених това, което исках, и съм щастлива с промените“, признава тя.

Откровението на Иги относно регистрацията ѝ в OnlyFans обаче не оставя намира Ратайковски и водещата пита рапърката какво е съдържанието, което показва в сайта. Изи е искрена и не крие, че в някои от снимките гърдите ѝ са на показ, но само дотук.

View post on Instagram
 

От своя страна пък Емили Ратайковски добавя, че от известно време също обмисля да се присъедини към платформата, тъй като знае, че има какво да покаже от физическите си данни и това определено ще ѝ донесе солидна сума пари.

Четете още: Българското Барби иска в Ергенът! Посяга към рекордната 34-та инжекция!