Автор
Весела Георгиева

Шакира отново стресна Пике: втората песен, посветена на изневярата му обаче е далеч по-добра от първата

Шакира отново нападна бившия си - Жерар Пике, и новата му приятелка Клара Чиа Марти. Направи го с новата си песен "TQG".

Текстът гласи: "Вече не си добре дошъл", "Да те видя с новата ти ме нарани", "Забравих какво изживяхме и това те обиди. Животът стана дори по-добър за мен. Ти вече не си добре дошъл тук", "Видях как приятелката ти се опитва да привлече вниманието ми. Това дори не ме разгневява - смея се, смея се", "Кажи на новата ти, че аз не се състезавам за мъжe", "И сега ти искаш да се върнеш - предполагах, че ще е така. Харесваш снимките ми".

Певицата казва, че се чувства по-добре и по-весела, откакто не е с Пике. Песента е колаборация с колумбийската звезда Каръл Джи.

View post on Instagram
 

Прокрадва се твърдението, че Пике е правил опити да се върне в семейството си...

View post on Instagram
 

За раздялата между Шакира и футболиста се разбра през юни миналата година. Появиха се слухове, че Жерар е изневерявал на изпълнителката със студентката по пиар Клара, която работи за неговата спортна компания.

Пике и 23-годишната красавица вече не крият връзката си. Вече ходят заедно на събития, а футболистът сподели и селфи с Клара в Instagram.