Автор
Весела Георгиева

Предлагат Филип Буков да замести Джаферович в "Сървайвър"?

През последните няколко месеца семейство Джаферович отнесе доста сериозен хейт. Той започна с участието на гримьорката Жени в "Игри на волята" и продължи с пълна сила с участието на половинката й - Ваня, като водещ на "Сървайвър".

Още със старта на шоуто Ваня отнесе много критики, свързани, както с поведението му пред камерата, така и с начина му на говорене.

View post on Instagram
 

Дори се стигна дотам, че водещият се извини публично и като че ли положи доста усилия да се справи със задачата да говори по-ясно и не толкова монотонно.

А сега се заговори, че има вероятност Филип Буков да замести Джаферович, ако се изправи на крака и се върне в шоуто.

„Ако не е Карамазов, трябва да е Буков”, смятат зрителите, пише HotNews.bg.

Актьорът преживя доста голям стрес и след като няколко пъти припадна, се наложи да бъде хоспитализиран. След живото му включване от болницата, стана ясно, че вече е по-добре и скучае в лечебното заведение.

View post on Instagram
 

Не е ясно обаче дали хората от продукцията ще поемат риска да върнат Буков отново на терен. Явно той не може да издържи на липсата на храна и на климатичните условия, защото е изключително трениран, а тялото му е с мазнини под нужния минимум.

Буков е като цяло положителен герой, има доста почитатели и е твърде вероятно да се впише в ролята на водещ. Продукцията и без това загуби доста - първо, заради смяната на водещия, и второ, заради странния кастинг тази година, включващ и известни личности.

Засега все още не е ясно дали Джафирович ще си хване самолета обратно или Буков просто ще му стане ко-водещ. За разлика от хърватина, Буков има отличен български след обучението си в театралната академия, пише още HotNews.bg.