Автор
Весела Георгиева

Мария Бакалова се носи на крилете на любовта, вижте какво каза за Валери

Актрисата Мария Бакалова и участникът в „Игри на волята“ Валери Григоров се радват на едно от най-красивите чувства - любовта.

Двойката, която обяви връзката си със снимки в Инстаграм навръх Свети Валентин, проговори за любовта си пред камерата на „На кафе“.

View post on Instagram
 

Поводът да направят първата си публична поява заедно стана модно ревю, на което дефилираха известни дами над 45 години. Сред дефилиращите бе и майката на Валери - шампионката ни по стрелба Мария Гроздева.

За да я подкрепи, в публиката бе цялото семейство, включително синът ѝ Валери Григоров, който пък бе придружен от своята приятелка Мария Бакалова.

Двамата признаха, че не обичат особено да ходят по светски събития.

View post on Instagram
 

„Аз се притеснявам, признавам си“, скромно обясни Валери, докато Мария свенливо се усмихваше до него.

Относно това как е пламнала любовта между тях, и двамата казаха: „И от двете страни се получи“, призна Валери, пояснявайки: „По време на работа.“

Мария и Валери се влюбват на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от главните роли, а Григоров е каскадьор.

View post on Instagram
 

„Толкова много се притесняваме, аз мога да играя пред камера само с някакъв чужд текст, а когато става въпрос за такива човешки неща, и аз много се притеснявам!“, казва Мария. Но признава: „Той си е най-доброто момче на света!“

През следващите няколко месеца на Мария ще снима в Будапеща, Канада и Луизиана, но в момента е тук, на родна земя и се наслаждава на любовта.