Автор
Ива Петрова

Елен Колева с разтърсващи признания за най-тежките години в живота си (Видео)

Елен Колева направи разтърсващи признания в предаването "Отблизо" по БНТ. "Голямата популярност бързо ти изпраща сметката", отбелязва красивата и както винаги откровена актриса.

"На 4 стъпих за първи път на сцена. Още от този момент нямах никакво съмнение, че тя е моят път. Когато от Монтана дойдох в София, за да уча в НАТФИЗ, не познавах никого в столицата. На 23 бях обявена за "Актриса на годината" и получих приза за "Най-разпознаваемо лице", спомня си в началото на гостуването си Елен.

View post on Instagram
 

Звездата на Колева изгря с втората ѝ роля в киното – тази в "Шивачки". Този момент за жалост е помрачен от тежката ѝ любовна история с мъж, който впоследствие оказва негативно влияние върху кариерата на Елен и разлюлява сериозно и психиката ѝ.

"Никога не съм спирала да се занимавам с изкуство. Но 10 години бях на дъното. Първо страда егото, въпреки че по-тежко е страданието на душата. Но тогава започна и моята трансформация. Станах пациент на космоенергетиката, а после разбрах, че искам да я практикувам – това е единственият научен метод извън медицината, признат от СЗО", разказва Елен, която вече има диплома за експерт в космоенергетиката.

Днес тя се чувства щастлив човек и балансирана личност, намерила своята вътрешна хармония и осъзнала, че границите между професионален и личен живот са изключително важни за това.

View post on Instagram
 

Четете още: Милица от 'Ергенът' с услуги в OnlyFans срещу 6 долара на месец