Автор
Ева Григорова

Мони Зингинер от "Ергенът" нарече "лелки" 30-годишните жени

Ориенталската танцьорка Мони Зингинер е една от най-обсъжданите и скандални участнички във втория сезон на култовото риалити "Ергенът". Всъщност истинското име е Симона Стоева.

Тя стана известна с кавгата си с бавачката Теодора по време на втория епизод на шоуто. Двете стигната до бой, но бяха успешно разтървани от ергенът Евгени. Тогава той елиминира Теодора в надпреварата за сърцето му.

Зингинер скандализира публиката още с появата си, като показа, че не страда от липса на самочувствие. Нейният коментар предизвика вълна от реакции в мрежата:

View post on Instagram
 

„Най ми харесва да ме коментират разни лелки по на 30-40 години“, заяви танцьорката.

Нейните пластични корекции на крехката ѝ възраст от 21 години бързо станаха повод да бъде силно критикувана. Хората са на мнение, че вместо да я разкрасяват, пластиките я състаряват поне с 10 години.

Варненката изобщо не крие, че многократно е посещавала пластичен хирург и е легнала под ножа едва на 17 г. Първо си сложила хиалурон в устните, а на 18 си взела болничен и се върнала на училище със силиконови гърди, които били двойно по-големи от естествените ѝ. Не е ясно кой ѝ е дал пари за тези интервенции, коментират зрителите.

View post on Instagram
 

В чалга средите екзотичната танцьорка нашумя сериозно преди няколко месеца, когато се появи в клип на фолкзвездата Фики Стораро, където демонстрира уменията си по оскъдно облекло. Тя твърди, че с женения певец не е имала нищо общо освен професионални отношения, но покрай нея било пълно с ухажори. Мони е категорична, че не се интересува с какво ще се занимава нейният мъж, стига да има достатъчно пари.