Автор
Христина Кирилова

Сагата с Юлиан Вергов е към края си: Спират следствието за побоя над Диана Димитрова?

Изглежда, че скандалът, който се разрази към края на миналата година с Диана Димитрова и Юлиан Вергов върви към финал. Или поне няма да продължи с намеса от властите под формата на разследване.

Ето какво знаем до момента - в последните месеци на 2022-ра актрисата се оплака в социалните мрежи, като приложи и снимков материал, че е била жертва на физически и психически тормоз от свой колега преди години на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот". Тя така и не спомена името на насилника си, но в медиите многократно се спрягаше името на Юлиан Вергов. Той от своя страна запази публично мълчание по въпроса. Димитрова пък така и никога не потвърди дали наистина говори именно за него.

Знаем и че все още тече разследване, като са привиквани и свидетели от екипа на сериала, които дали показания. Само че никой не потвърдил информацията, подадена от Диана, пише "Телеграф". Те описват съвсем различна сцена, която са видели с очите си:

Според думите им, актрисата преследвала Вергов, за да поговорят. Влязла след него в гримьорната, където повишила тон и се развикала. Той от своя страна първоначално само проявявал търпение и я изслушвал, но след това направил опит да я изгони. Бил неуспешен, заради което просто я избутал извън гримьорната, в следствие на което тя паднала върху столове с дрехи.

Самата Диана твърдяла, че актьорът я ударил и дори я ритнал с крак в лицето. Не е представила медицинско свидетелство, а единствено снимки, на които се виждат синини в областта на очите и променен цвят на кожата, което означава лека телесна повреда. Според резултатите от експертизата, по никакъв начин не се разбира и не може да бъде доказано кой и кога е посегнал на актрисата.

View post on Instagram
 

За момента се твърди, че следствието скоро ще бъде прекратено и Юлиан Вергов ще бъде оневинен, поради липсата на доказателства, че той е извършител на побоя над Диана Димитрова.

Четете още: Ад в 12-то училище: Преподавател обижда и бие децата в час без опасност от уволнение