Автор
Христина Кирилова

Ще останете без думи: Андреа показа изумително красивата си баба (снимки)

Андреа успя да зашемети последователите си в Инстаграм, но този път не със свои снимки и определено не със скандални признания или голота. Този път тя заложи на класата, а феновете ѝ са меко казано очаровани.

Попфолкдивата, която преди да стане известна, беше обещаващ модел, показа от кого е наследила хубостта си. И ако вчера всички побързаха да поздравят майките си за 8-и март, тя реши тази година да сподели снимки на изумително красивата си баба по случай именния ѝ ден, който беше няколко дни по-рано.

Андреа сподели, че е горда, че е кръстена точно на нея - Тодорка Ахтарова, защото може би някои от вас не знаят, но рожденото име на певицата е Теодора. По случая тя публикува три черно-бели кадъра, от които се вижда, че баба ѝ е била забележително хубава жена и не е изненада, че е започнала кариерата си като манекенка. След това обаче заменила моделството с театралната сцена и дълги години е актриса.

На първата снимка Тодорка е с костюм от постановката "И най-мъдрия си е малко прост" по Александър Островски.

View post on Instagram
 

На втория кадър се вижда, че актрисата е в компанията на поета Пеньо Пенев.

View post on Instagram
 

На третия Андреа споделя, че е истински горда с името си и че е кръстена точно на нея.

View post on Instagram
 

В коментарите певицата получи одобрението на хиляди последователи за жестта, с който е решила да уважи баба си, а някои дори намират визуална прилика между двете. Тодорка Ахтарова е била актриса и примабалерина в "Народен театър на селото", а след разпадането му 30 години играе на сцената на "Народния театър".

Четете още: Само 2 месеца след раждането: Джулиана Гани вече е готова за плажа, работи за тен (снимки)