Автор
Христина Кирилова

Филип с първи думи след напускането на "Сървайвър": Плаках цяла нощ

Филип Буков, който беше сред фаворитите от отбора "Известни" в най-екстремното риалити "Сървайвър", се наложи изненадващо да напусне формата, след като в рамките на два дни загуби съзнание четири пъти. След припадъците актьорът беше откаран в болница за няколко дни, но въпреки че е усетил голямо подобрение, лекарите настояли той да се прибере в България и да не продължава участието си в играта, а причината е повече от сериозна.

View post on Instagram
 

В резултат на огромното физическо натоварване, глада и жегата в Доминикана, Филип е отключил сърдечен проблем, който вероятно е носел генетично и за него връщането в шоуто може да бъде опасно.

Въпреки достойното си представяне на битките и че бързо се превърна в един от най-силните играчи в "Сървайвър" този сезон, Буков споделя, че се чувства разочарован от себе си, тъй като е бил убеден, че има всички качества да стигне до финала на шоуто:

View post on Instagram
 

"Все си мислех, че съм подготвен и ще успея да съм последният оцелял, но явно съм грешал. Да си с голямо сърце се оказа, че невинаги е плюс. След серия изследвания лекарите не ме допуснаха в играта и колкото и да исках и да се пазарих с продуцентите, решението е категорично. Много ме е яд, даже си поплаках през нощта, защото очаквах да се върна в играта при своето семейство. Тръгвам за милата ни родина и имам много да разказвам", казва Филип преди да отлети обратно за България.

Четете още: Пам от "Ергенът": Всеки ден получавам заплахи от жени