Автор
Кристина Кирова

Ще се ужасите: Вижте Ким Бейсинджър след операциите (снимки)

Някога Ким Бейсинджър беше символ на женската красота, истинско лице на ангел. Но годините минават, а суетата изиграва лоша шега на холивудската актриса.

Има два типа звездни дами в напреднала възраст - такива, които остаряват с финес, но дори бръчките не могат да засенчат очарованието им и такива, които биват обсебени от естетичната хирургия. За съжаление, 69-годишната Ким Бейсинджър категорично спада към втората категория.

View post on Instagram
 

Тя не избира естествената си красота, а заличава всички несъвършенства, дошли с годините и изглежда е наистина вманиачена от идеята да подмладява лицето си, но стигна твърде далеч.

View post on Instagram
 

Нови снимки на актрисата, изтекли в мрежата, истински ужасиха почитателите на Ким, които си спомнят някогашната ѝ ангелска красота. Мнозина дори не могат да повярват, че на тези кадри наистина е Бейсинджър...а и не е за вярване.

Ким никак не се е ограничила единствено до лифтинг, ботокс и хиалурон, но е заложила и на импланти в скулите и промяна в овала на лицето. Към днешна дата ликът ѝ наподобява по-скоро на замръзнала в едно положение маска, отколкото на очарователна красавица с подобрения.

View post on Instagram
 

Четете още: Бременната дъщеря на Алек Болдуин организира бебешко парти в стриптийз клуб с майка си (СНИМКИ)