Автор
Весела Георгиева

Натали Трифонова събра погледите на мъжете в сръбско кабаре, кой е кавалерът?

Натали Трифонова е посрещнала националния празник в Сърбия. Синоптичката и водеща на Би Ти Ви се възползвала от почивните дни и отскочила до съседната държава. Натали е купонясвала в известен кабаре клуб. Красавицата качи снимки в социалните мрежи.

Любопитното е, че до нея, на кадрите, се вижда мъжка ръка в черна риза.

Запознати издават пред „Уикенд”, че Натали има нов мъж в живота си, макар че упорито го крие от любопитните очи на почитателите си.

View post on Instagram
 

Трифонова е споделяла, че се чувства готова за семейство и дете, но така се стекли обстоятелствата, че кариерата й излязла на преден план. Красавицата води 2 предавания по Би Ти Ви, както и прогнозата за времето. Навремето тя изобщо не е подозирала, че ще се занимава с телевизия.

Натали е привърженичка на брака и не иска да ражда дете без подпис в гражданското.

„Не съм била сгодена. Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм „за” брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво им пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи”, разказвала е синоптичката в свои интервюта.

В продължение на 3 години красавицата излизаше с бившия водещ на Нова тв Деян Веселинов, а после и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата й любов досега обаче бе Доан Хасан, с когото се знаят още от ученици.

View post on Instagram
 

Сега Трифонова се радва на нова любов в живота и изглежда щастлива, пише още "Уикенд". Говори се, че актуалният й приятел бил доста заможен.