Автор
Ива Петрова

Човека глас Краси Аврамов озвучава порно филми

Краси Аврамов е първият български певец, чиито песни озвучават американско порно.

Неочакваната покана дошла от продуцент, който работи в сферата на порно индустрията. Същият се свързал с Човека глас и му предложил да музиката, която прави, да озвучава филмите му. "Първо му отказах, но после се съгласих", споделя пред "Телеграф" звездата от "Евровизия".

View post on Instagram
 


Първоначално на Краси никак не се понравила идеята негови парчета да бъдат музикално оформление на подобен тип филми. Но след като американецът направил голяма услуга за концерт на Аврамов, дошъл с 10 камери в последния момент и заснел цялото събитие, певецът решил да му върне жеста.

"Направи нещо много за нас, защото избра да снима мен и екипа ми на събитието, вместо да снима своя продукция. Казах му да си избере която иска моя песен и той се зарадва много." Така продуцентът се спрял на песента "Лудостта на величията" и я използвал за секссцените“, разкри родният изпълнител.

Американецът следял работата на Краси и харесал много албума "Попопера". "Той е приятел на моя барабанист, с когото съм работил в Америка. Чрез него се свърза с мен. Идеята му дошла, когато си направил опит - по време на снимки пуснал моя песен. Страшно му допаднало, защото за първи път пуснал такъв жанр музика – попопера“, разказа Краси Аврамов.

View post on Instagram
 

Четете още: Кристина от 'Ергенът' въртяла любов с Дани Петканов