Автор
Теодор Муховски

Емили Ратайковски скъса с гаджето си, не искала сериозна връзка

Преди месец комикът Ерик Андре потвърди връзката си с моделката Емили Ратайковски, след като публикува голи снимки с нея, заснети от хубавицата.

Източник обаче опроверга това и разкри, че актрисата най-вероятно се е разделила с Ерик само дни преди да публикува въпросната снимка. Оказва се, че самата Емили никога не е публикувала тези снимки в своя профил и не ги е коментирала.

View post on Instagram
 

В интервю за Rolling Stone, публикувано на 14 март, Ерик казва:

„Тя направи снимката, и двамата започнахме да се смеем и тя каза: „Това е емблематично“ – тя продължаваше да казва „емблематично“. И двамата се съгласихме, че това е красив образ, който трябва да споделим със света", разкрива комикът.

В седмиците преди Свети Валентин Емили и Ерик накараха феновете да гадаят за състоянието на връзката им.

Двамата бяха засечени да излизат заедно на няколко пъти, включително на баскетболен мач на Ню Йорк Никс и Бруклин Нетс на 13 февруари.

View post on Instagram
 

Но точно когато феновете си помислиха, че двамата имат сериозна афера, Емили публикува загадъчен TikTok за „връзката им“, която била към края си.

В епизод от своя подкаст, Емили, която имаше връзка с друг комик - Пийт Дейвидсън миналата есен, даде да се разбере, че в момента не търси нищо сериозно.
„Опитвах се да излизам небрежно и да не лепя етикети, но беше трудно да го направя", разказа Ратайковски.


Четете още: Вики от "Мастило" показа снимки от тайната си сватба