Автор
Ива Петрова

Евгения от 'Ергенът' вбеси Диляна Любенова в интервю след изгонването си от шоуто

Последната от участничките, които до момента напуснаха пределите на романтичното риалити "Ергенът", е Евгения Миланова. Нейното присъствие в предаването остана почти незабелязано от зрителите.

Бизнесдамата, която стоеше встрани от всеки конфликт в шоуто, бе гост на Диана Любенова в предаването "Тази събота и неделя". Водещата се видя в чудо, тъй като ѝ се наложи да вади с ченгел думите на събеседничката си, която на всеки въпрос отговаряше обрано и доста лаконично.

"Евгени, пожелавам ти да избереш най-подходящата жена за теб", с тези думи Евгения се сбогува с пианиста и останалите участнички.

"Още от самото начало усетих приятелска енергия от някои от момичетата и реших да изградя отношения с тях. Не желая да влизам в конфликти и затова не бях активна. Не мога да изразя мнение за това кой с кого се кара", така обясни тя пасивното си поведение спрямо Евгени.

View post on Instagram
 


Евгения успя да съжителства с останалите дами в имението близо месец, през което време тя се наслаждаваше на красив пейзаж, бляскави рокли и вкусни вечерни коктейли.

"С Евгени нямах никакво общуване, не се стремях да го опозная. Той е мило момче, това мога да кажа за него", коментира Евгения музиканта.

"Ще спечели момичето, с което си пасват, аз не бях сред тях. Пожелавам на момичетата да се забавляват", добави още тя.

View post on Instagram
 

Четете още: На седмото небе от щастие: Ваня Джаферович с фантастичен подарък от любимата си за 40-ия си рожден ден (Видео)