Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, освободете се от напрежението. Лъвове, звездата ви блести ярко

В този ден енергията на Луната е толкова мощна, че малко хора могат да се справят с нея. Бъдете предпазливи.

Овен – С преместване на Слънцето във вашия знак е време да затворите една глава от миналото си, за да приветствате нещо ново, което може да промени хода на живота ви. Възползвайте се от шанса си и не пропускайте възможностите.

Телец – През този вторник се очаква пълна делова ангажираност на представителите на този астрологичен знак. Енергията и мотивацията трябва да са на високо ниво, за да реализирате безпроблемно почти всички планирани задължения.

Близнаци – Бъдете много внимателни и предпазливи, защото можете да действате импулсивно. Трябва да играете безопасно, за да не съжалявате за това, което правите или казвате. Благоразумието е ключът.


Рак – Някой или нещо може да усложни денят ви и ще трябва да се справите с пороят от емоции, който ще бъде предизвикан. Трябва да намерите начин да се освободите от напрежението и да омаловажавате нещата, които ви тормозят.

Лъв – Вашата звезда блести ярко в началото на пролетта и можете да изживеете нови преживявания, които добавят нотка цвят към живота ви. Добрите аспекти на Юпитер към знака ви могат да генерират благоприятни обстоятелства, от които ще се възползвате.

Дева – Високото ниво на положителна енергия осигурява отлична основа за Девите да включат всички налични сили и да вървят към поставената цел. Ще справите без особени проблеми със съпътстващите ви задължения.

Везни – С настъпването на пролетта е вече време да оставите лошите неща зад себе си и да се отворите към новото, което идва в живота ви. Ще бъдете жизнени и позитивни и може да имате добра изненада.

Скорпион – Може да очаквате повишен обем служебни задължения, затова е добре да поработите върху по-добрата организация. Що се отнася до любовните отношения, за предпочитане е да избягвате да започвате трудни теми за разговор.


Стрелец – С благоприятната астрална енергия, която получавате, вие преминавате през добро и благоприятно време да продължите напред с плановете си и да посрещнете всяко предизвикателство с открито и позитивно отношение.

Козирог – Стресът и притесненията може да се отразяват върху вас, но ще намерите подкрепата, от която се нуждаете в лицето на близките си хора. Добрите аспекти на Венера могат да ви донесат неочаквана радост, особено в любовта.

Водолей – Заложете на това, което искате и се пригответе за успех, защото успехите няма да закъснеят. Вашата положителна енергия и чар ще бъдат забележими през този ден, така че има благоприятни възможности за някои завладяващи действия.

Риби – Лунната енергия може да ви донесе някаква промяна, която е положителна за вас. С вашите умения да общувате с хората ще знаете как да спечелите всички на ваша страна и да получите това, което искате.