Автор
Весела Георгиева

Хари и Меган не си поплюват: Ще дойдем на коронацията при тези условия

Светът се вълнува - наближава коронацията на Чарлз Трети. Съвсем скоро ще разберем дали Хари и Меган, които създадоха куп проблеми на семейството, ще присъстват. Говори се, че двойката вече е поставила своите условия... Не знаем дали Меган и по-малкият брат на принц Уилям са в позиция да поставят условия, но явно са решили да опитат.

View post on Instagram
 

Ето какво са поискали те от Бъкингам, за да се появят на важното семейно и държавно събитие.

Децата им - принц Арчи и принцеса Лилибет, да присъстват също

Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл са поискали децата им - Арчи, който ще навърши 4 годинки през май, и Лилибет, която навършва 2 годинки през юни, да бъдат включени в церемонията. По-рано бе съобщено, че поканата за присъствие не включва двете деца. Източник сподели пред изданието Mirror, че „кореспонденцията от Бъкингамския дворец не споменава Арчи или Лилибет“ и „съобщава се, че двойката не е имала информация дали децата са били включени в плановете“.

Рожденият ден на принц Арчи да бъде споменат по време на събитието


„Дворецът се опитва да приключи преговорите възможно най-бързо, защото не могат да оставят нещата за последния момент. Това може да доведе до хаос. Въпреки това, нещото, за което настояват Съсекс, е те да присъстват с останалата част от семейството в двореца по-късно същия ден“, казва вътрешен човек (чрез New York Post). Рожденият ден на принц Арчи съвпада с коронацията, а двойката е поискала "някакво отбелязване на този повод на обяд или прием за напитки. Дори ако това е просто поздрав за честит рожден ден."

Отказаха се от титлите си, но са настояли да бъдат на балкона с останалите членове на кралското семейство

Съобщава се, че Меган Маркъл и принц Хари искат да бъдат на прочутия балкон на двореца с останалата част от работещото кралско семейство в деня на коронацията. Кралският източник Анджела Молард коментира обаче за Express, че няма „никакъв шанс“ това да се случи. „Няма шанс да са на балкона – кралицата искаше монархия в намален състав. Чарлз допълнително налага това. Той се справи чудесно с Андрю и те трябва да се обърнат и да кажат, че няма шанс да получат място на този балкон."

View post on Instagram
 

Е, ръкавицата е хвърлена. Сега сме в очакване да видим какво ще реши Чарлз. Възможно най-краткият отговор на този въпрос е – малко вероятно. Но все пак място за компромис има.
„Много е възможно нещата да стигнат до задънена улица и те да не присъстват. Но Дворецът прави всичко по силите си това да не се случи.", коментират експертите.