Автор
Весела Георгиева

Ето защо душата ви се е родила тук и сега

Казват, че душите ни се реят някъде там, горе, и в един момент всяка от тях сама решава да се прероди в определен момент и тяло... Специалистите в областта на езотериката и биоенергията са убедени, че сами решаваме предварително къде ще се родим и каква ще бъде нашата съдба. Какви са причините, които карат душата ни да се роди отново?

Трябва да реши важна задача

Вероятно в предишен живот душата ви е натрупала безценен и много важен опит и е дошъл момента да го приложи в реалността. Има работа за довършване... Затова е важно да се вслушваме в интуицията си. Точно тя ни свързва с миналите ни прераждания и енергията на Вселената.

Трябва да поправи допусната грешка

В минал живот душата ви може да е направила нещо ужасно. Например, престъпление или предателство... Подобни събития водят до натрупването на кармични дългове, които трябва да бъдат върнати. И това може да бъде причината на прераждането ви - да изкупите греховете на миналото. Не се оплаквайте, просто продължете напред.

Дошла е да сбъдне желанието си

Ако душата ви е искала да получи нещо в минал живот, но не е станало, сега тя е тук, за да вземе онова, което й се полага. Затова - радвайте се на живота - на храната, на пътешествията, на любовта, на всеки миг. Ако сте доволни от живота си, то най-вероятно душата ви е искала точно това.

За да открие смисъла на съществуването

Душата ви най-вероятно иска да разбере каква е нейната цел, нейната роля. Иска да изрази себе си, да намери себе си. Дайте й тази възможност. Помогнете й да намери призванието си.

Да служи на другите

Много души често избират живот, в който помагат на другите, влизат в ролята на ментори, наставници. Ако обичате да споделяте опита си, да давате съвети, да помагате по различни начини, то бъдете сигурни - вашата душа е съкровище от опит и знания, които трябва да бъдат споделени. Вие имате способността да влияете на живота на хората, техните емоции и съдби.