Пролет е. Любовта се носи във въздуха като перце, като ароматни цветчета на праскова и череша... Вижте какво ви очаква тази седмица.


Овен

Скъпи Овни, седмицата ви носи забавления. Ако сте обвързани, време е да организирате готино пътуване с половинката си. Просто отворете сърцето си за любовта. Наслаждавайте се на това, което имате, и бъдете благодарни за любовта, която Вселената ви изпраща. Сега е моментът да помислите и за нещо по-сериозно.

Телец

Скъпи Телци, вие буквално се носите на крилете на любовта. В сърцето ви горят огън и страст. Ще срещнете някого, който ще разпали емоциите ви. Ако сте необвързани, бъдете готови за ново начало. Обвързаните пък ще се радват на споделени чувства и много хубави моменти.

Близнаци


Скъпи Близнаци, очакват ви много романтични моменти. Наслаждавайте се. Предстоят ви хубави промени, които ще донесат в живота ви нещо отдавна мечтано и желано. Успокойте се. Настъпва едно прекрасно любовно безвремие.


Рак

Скъпи Раци, тя, любовта ви е ясна, но вие още не го осъзнавате. Но съвсем скоро и това ще стане. Отпуснете се, погледнете в очите на човека до себе си и забравете за всички притеснения.

Лъв


Скъпи Лъвове, ако сте необвързани, пригответе се за забавления и щури изненади. Богът на изобилието изсипва в краката ви всичко, с което разполага. Ако сте в отбора на обвързаните, ще се радвате на спокойна връзка, мило отношение и много романтични преживявания с партньора.

Дева

Скъпи Деви, готови сте за нов живот. И сега, внимавайте - не само за нова любов, но и нова работа. Емоциите ще завъртят главата ви през тази седмица и вие няма да можете да ги спрете. Възползвайте се от възможностите, които съдбата ви дава.

Везни

Скъпи Везни, очакват ви романтика, разходки, приятни вечери на свещи... Наслаждавайте се на моментите, които ви изпраща богът на любовта. Не вярвайте на клюки, вярвайте на човека до себе си. Дошло е време за сериозни промени.


Скорпион

Нова любов, нов партньор. Това ви чака през новата седмица. Може и да ви тормози нещо отвътре, но трябва да знаете, че нямате повод за притеснение. Животът е прекрасен и вие сами ще се убедите в това. Има едно просто правило - да бъдете доволни от себе си. И от хората до вас.

Стрелец


Скъпи Стрелци, не мислете, действайте. Бъдете смели, бъдете по-импулсивни. Радвайте се на живота и на неговите подаръци. Очаква ви една приказна седмица. Живейте. Може и да се наложи малко да се потрудите повечко, но какво пък - заслужава си.

Козирог

Мечтаете си за почивка и ще я получите. И то в компанията на най-любимия човек. Сега е моментът да мечтаете смело. Любовта е изцяло на ваша страна. И ако й дадете шанс, тя ще ви подари наистина много щастливи моменти.


Водолей

Стъпвате здраво по земята и това е прекрасно. Но от време на време можете да си позволите и да летите. Защото това е тя, любовта, е свободен полет. Без много мисли, без съмнения. Само емоции и хубави моменти.

Риби


Скъпи Риби, тази седмица ви носи много романтика. И ако досега не сте обръщали внимание на половинката си, направете го. Ще видите как ще се промени отношението към вас. Като с вълшебна пръчица.